Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 13:01
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ήταν μία υπόθεση η οποία «έκαιγε» τον Ολυμπιακό και η κατάληξη που αυτή είχε, ήταν η ΙΔΑΝΙΚΗ! Η Βίλμα Σάλας παραμένει στον Θρύλο, έχοντας πλέον απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, που της πρότεινε η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Η Κουβανή, η οποία αποτέλεσε μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού, κατά τη σεζόν που πέρασε, θα συνεχίσει να δυναμώνει την ομάδα του Πειραιά και υπό τις οδηγίες του Λορέντζο Μιτσέλι, ο οποίος πέραν των κινήσεων που εκείνος ήδη προχωρά, βλέπει και τη Σάλας να παραμένει στο «οπλοστάσιό» του, για τη νέα χρονιά.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ιδιαιτέρως τα προτερήματα της Βίλμα Σάλας, η οποία όταν βρήκε τα πατήματά της στον Θρύλο και έπιασε τα αναμενόμενα από εκείνη, στάνταρ απόδοσης, πρόσφερε πάρα πολλά και ήταν πολύ σημαντική, για την ομάδα. Πλέον, θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους στην Ελλάδα, αλλά και να πάει πιο μακριά στην Ευρώπη.

Παρασκηνιακά, να αναφέρουμε ότι η Σάλας έδειξε πως γουστάρει να μείνει στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό και με έναν άλλο τρόπο. Απέρριψε μια πρόταση από την ΑΕΚ, την οποία είχε στα χέρια της και για την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ανώτερη οικονομικά, από την πρόταση του Ολυμπιακού. Θρύλος, ωστόσο, δεν είναι μόνο το συμβόλαιο και οι οικονομικοί όροι, αλλά όλη η ατμόσφαιρα, στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Σύλλογο της χώρας. Και η Σάλας, που την έζησε, επιλέγει να μείνει εδώ και να συνεχίσει να υπηρετεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Διαβάστε επίσης