Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ Γυναικών: Ο νέος Ολυμπιακός θα είναι «στα ύψη»! (videos)

Βόλεϊ Γυναικών: Ο νέος Ολυμπιακός θα είναι «στα ύψη»! (videos)
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 13:40

Ο Λορέντζο Μιτσέλι, μετά την Τζαάλι Γουίντερς θέλει να φέρει στο λιμάνι και της Φρέια Όλμπρεχτ και Κατ Μπελ! Ο νέος Ολυμπιακός θα είναι στα… ύψη, αφού οι δύο αθλήτριες, τις υποθέσεις των οποίων ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προχωρά άμεσα, είναι… θηριώδεις! Και θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα, για να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να σαρώσει γενικά τους εγχώριους τίτλους, ανεβάζοντας το επίπεδό της και στην Ευρώπη.

Η Φρέια Όλμπρεχτ είναι κεντρική, 31 ετών, 1,86μ. και πραγματικά… εντυπωσιακή, ως προς τον σωματότυπο της! Μετά την Αστερίξ έπαιξε σε Γαλλία (Κάννες), Ιταλία (Μπούστο Ασίζιο με Κάρλο Παρίζι στον πάγκο, Μπέργκαμο, Μόντσα, Πέζαρο, Περούτζια), Ιαπωνία (Κουρόμπε), Τουρκία (Τουρκ Χαβαγιολαρί), αλλά και Πολωνία (Ράντομ). Μιλάμε για μια πραγματική συλλέκτρια βραβείων και τίτλων… Έχει πάρει Champions League αλλά και Challenge Cup, όπως και πρωταθλήματα/Κύπελλα σε όλες τις χώρες στις οποίες έπαιξε…

Η Μπελ είναι Αμερικανίδα, διαγώνια, 29 ετών, 1,90μ. και έχει κάνει καριέρα στην Κορέα, στην Κορέα (Κάλτεκ Σεούλ, Πινκ Σπάιντερς), Πουέρτο Ρίκο (Γκίγκαντες ντε Καρολίνα, Λέονας ντε Πόντσε), Τουρκία (Μανίσα, Μπελικεσίρ, Μπολού), Κίνα (Πίγκεον), Φιλιππίνες (Πετρόν). Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Κάγκουας του Πουέρτο Ρίκο.

Διαβάστε επίσης

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!

Η Κουβανή απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και παραμένει στο λιμάνι, με την ομάδα του Μιτσέλι διαρκώς να ενισχύεται!