Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ: Από τον ΠΑΟ στο λιμάνι, η Τσιτσιγιάννη!

Βόλεϊ: Από τον ΠΑΟ στο λιμάνι, η Τσιτσιγιάννη!
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 14:41

Συνεχίζει την ενίσχυσή του, ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Γυναικών. Μετά την ανανέωση με τη Βίλμα Σάλας, αλλά και την επικείμενη έλευση των Μπελ και Όλμπρεχτ, ο Θρύλος προσθέτει στο ρόστερ του και τη Μαρία Τσιτσιγιάννη (1,87μ. – 22 ετών), η οποία αναμένεται να είναι η δεύτερη διαγώνια του Ολυμπιακού και να μπει στο ρόστερ, διεκδικώντας χρόνο συμμετοχής.

Μιλάμε για μια σημαντική κίνηση, η οποία δίνει ταλέντο στον Ολυμπιακό, δίνει προοπτική για το μέλλον και φυσικά αποτελεί ένα πλήγμα για τον «αιώνιο» αντίπαλο, ο οποίος χάνει μια παίκτρια την οποία ήθελε να κρατήσει.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στη νεαρή διαγώνια, η οποία όμως επιλέγει σαφώς την έλευσή της στο λιμάνι και τη σφραγίζει με συμφωνία, με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Η Τσιτσιγιάννη είναι και διεθνής και φυσικά αυτό τονώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι κινήσεις στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών συνεχίζονται, με τον Μιτσέλι να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό το χτίσιμο του ρόστερ και αυτό ναθ έχει σχεδόν (πλην μιας θέσης) την τελική του εικόνα! Στόχος είναι ένας και σαφής και φυσικά είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός αναζητεί ακόμη μια ακραία και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση!

Διαβάστε επίσης

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!

Η Κουβανή απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και παραμένει στο λιμάνι, με την ομάδα του Μιτσέλι διαρκώς να ενισχύεται!