Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ποιοι το παίζουν ηθικοί! «Έσβησαν» τον τίτλο του Ζήση με τον Ολυμπιακό!

Να ποιοι το παίζουν ηθικοί! «Έσβησαν» τον τίτλο του Ζήση με τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 10:19

Νέο, ιστορικό χαμηλό για τον Παναθηναϊκό. Σε επίπεδο βόλεϊ αυτή τη φορά, με τους «πράσινους» να δείχνουν ξανά πόσο μικροί αισθάνονται, μπροστά στον Ολυμπιακό και σε αυτά τα οποία εκείνος έχει πετύχει… Είναι τόση η πρεμούρα τους στον Παναθηναϊκό να μην αναφέρουν τίτλους του Θρύλου, που στέρησαν από τον παίκτη τους το πρωτάθλημα που πήρε με τους Πειραιώτες, την περσινή σεζόν!

Ποιον παίκτη; Τον Ζήση. Ο οποίος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό ξανά, μετά το φινάλε της σεζόν που τελείωσε… Τον ίδιο Ζήση, ο οποίος τη σεζόν 2020-21 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό! Αυτοί που το παίζουν ηθικοί και πουλάνε... δήθεν ανωτερότητα (γελάμε) προβαίνουν σε μια τέτοια κίνηση, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι αισθάνονται... πολύ μειονεκτικά, απέναντι στον Θρύλο. Μειονεκτικά, σε βαθμό... κόμπλεξ θα λέγαμε!

Αυτό το πρωτάθλημα, στην ανακοίνωση απόκτησης του Ζήση, ο Παναθηναϊκός το έσβησε! Δεν το αναφέρει! Γράφει στους ομαδικούς τίτλους του Ζήση το πρωτάθλημα του 2019-20 με τους «πράσινους», αλλά και το Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟ ξανά, το 2020, αλλά το πρωτάθλημα που πήρε με τον Ολυμπιακό, το… έσβησε!

Αστείοι, ξανά… Με κινήσεις που τους μικραίνουν ακόμη περισσότερο, στα μάτια του φίλαθλου κοινού. Αναρωτιόμαστε αν ο Ζήσης αισθάνεται καλά με αυτό, αλλά δεν μας πέφτει και λόγος, στην τελική. Ο Ζήσης συμμετείχε ενεργά στο 30ό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και ήταν μέλος της ομάδας που διέλυσε τον ανταγωνισμό, ράβοντας το τρίτο αστέρι στη φανέλα! Αλλά στον ΠΑΟ του το… στέρησαν αυτό.

Διαβάστε επίσης