Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον Ολυμπιακό αυτο-υποβιβασμός! Για τον Παναθηναϊκό «όνειρο». Πόση ξεφτίλα αντέχετε;

Για τον Ολυμπιακό αυτο-υποβιβασμός! Για τον Παναθηναϊκό «όνειρο». Πόση ξεφτίλα αντέχετε;
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 22:10

Γνωστός έγινε ο ευρωπαϊκός «χάρτης» των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να συμμετέχουν τη νέα αγωνιστική σεζόν στο Challenge Cup και το CEV Cup, αντίστοιχα. Οι ομάδες βόλεϊ του Θρύλου θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βάσει της κατάταξης που είχαν στην Ελλάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Από εκεί και πέρα, οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών θα παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Στο πόλο Ανδρών, ο Ολυμπιακός θα παίξει, φυσικά, στο Champions League, όπως και οι Γυναίκες στην Euroleague, ενώ στην αντίστοιχη Euroleague θα πάρει μέρος και η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στο χάντμπολ, παρότι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, δεν θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο, αφού η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να «βγάζει» ομάδα στο αντίστοιχο Champions League.

Επομένως και οι τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα δώσουν το «παρών» τη νέα σεζόν στην ανώτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση που έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Πάμε να δούμε, όμως, τι κάνει και ο Παναθηναϊκός αυτά τα δυο χρόνια που επέστρεψε μετά την αυτοεξορία του στην Ευρώπη-χάρη στα χρήματα από το στοίχημα- και θα καταλάβετε και πιο κάτω, γιατί γελάει ο κόσμος μαζί τους και με τη βρώμικη προπαγάνδα τους. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν , επέλεξε να αυτοϋποβιβάσει σε χαμηλότερες διοργανώσεις και τις τρεις ομάδες του που πήραν πρωτάθλημα.

Το έκανε την περσινή σεζόν με το Μπασκετ Γυναικών το οποίο αντί για την Ευρωλίγκα αγωνίστηκε στο Eurocup. Το κάνει και τώρα με τα δυο βόλεϊ όπου παρότι πήραν το πρωτάθλημα, επέλεξαν να αγωνιστούν στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Challenge Cup.

Μάλιστα, δεν είχαν ούτε πρόβλημα γηπέδου, αφού μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ, το οποίο θα ανήκει, πλέον, στην «πράσινη» ΚΑΕ.

Αντίθετα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής τόσο στο βόλεϊ Ανδρών, όσο και στο βόλεϊ Γυναικών, αγωνίστηκε κανονικά στο Champions League, το κορυφαίο επίπεδο. Στο πόλο, φυσικά, έπαιξε στις μεγαλύτερες διοργανώσεις (στις Γυναίκες, μάλιστα, κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική φορά), ενώ στο μπάσκετ, ως δεύτερος, έπαιξε στο Eurocup, φτάνοντας ως τη φάση των «8».

ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ;

Και πάμε να δούμε τώρα το βόθρο της ελληνικής δημοσιογραφίας, που έγραφε το 2019: «Χάθηκε λόγω αυτο-υποβιβασμού του Ολυμπιακού το εισιτήριο στο Ch.League!», ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο CEV Cup και όχι δυο κατηγορίες κάτω, αφού οι Πειραιώτες δεν είχαν στη διάθεσή τους γήπεδο που να πληροί τις προδιαγραφές συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση.

Το αντιοολυμπιακό τους μένος και η ξεφτιλισμένη τους ύπαρξη τους οδήγησε στο να γράψουν ότι: «Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής δηλαδή «υποβίβασε» το ελληνικό βόλεϊ και το άφησε χωρίς εκπρόσωπο στους ομίλους του Champions League».

Φέτος που ο πρωταθλητής είναι η ομάδα της καρδιάς, για τον λαλάκη και τα… μπουκούρια της παραμύθας είναι Σάββατο. Ένα απλό Σάββατο και έχουμε και το μυθικό τίτλο: «Κλείνει το ρόστερ, δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup και πάει για το όνειρο ο Παναθηναϊκός». Μιλάμε για τους βόθρους τώρα, έτσι; Για τον Ολυμπιακό, ήταν αυτο-υποβιβασμός, τώρα διεκδικούν το όνειρο. Πόση αλήθεια αντέχεις λένε, αλλά η πραγματικότητα έπρεπε να λέει πόσο πόνο από τον Ολυμπιακό αντέχετε; Μηχανές λάσπης, με στόχο να πουλάνε σανό στον κόσμο! Για τον Ολυμπιακό αυτό-υποβιβασμός ε; Και τώρα όνειρο…

ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάμε να δούμε και πιο αναλυτικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο γεμάτο κόμπλεξ άρθρο της «παραμύθας» είχε απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Με τον Λαλάκη να συνεχίζει τον αυτοεξευτιλισμό του και να γράφει ότι ο Ολυμπιακός «ΕΠΕΛΕΞΕ να αυτο-υποβιβαστεί στην τρίτη διοργάνωση επειδή υπήρχαν ακόμα χαμηλότερου επιπέδου ομάδες».

«Ήταν καθόλα νόμιμο, αλλά για το κατά πόσο είναι ηθικό, το αποδεικνύει τελικά η απόφαση της CEV να αποβάλει την Ελλάδα από τον χάρτη του Ch. League λόγω των συγκεκριμένων «ελληνικών» πρακτικών».

Ακριβώς το ίδιο εξάλλου, έπραξε και στο γυναικείο βόλεϊ. Επέλεξε ΠΑΝΤΑ το Challenge ενώ ως πρωταθλητής Ελλάδος μπορούσε να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο ευρωπαϊκής κατηγορίας. Εκεί μάλιστα ο αυτο-υποβιβασμός πέτυχε καθώς ο Ολυμπιακός, εν τη απουσία των μεγαθήριων και των ομάδων της ευρωπαϊκής ελίτ, έφτασε δύο φορές στον τελικό και τη μία κατέκτησε μάλιστα το τρόπαιο».

Αυτά λοιπόν έγραφε ο βόθρος το 2019 προσπαθώντας να ασκήσει «ισοπεδωτική» κριτική στην διοίκηση του Ολυμπιακού, που τόσο τον έχει πονέσει, αλλά για την διοίκηση Μαλακατέ της οποίας αποτελεί το λιβανιστήρι και πορεύεται αγκαζέ, κατάπιε τα πληκτρολόγια. Και μετά το σημερινό τίτλο για το… όνειρο, ξεβρακώθηκαν και κατάλαβαν άπαντες γιατί από τότε τους ξεφτίλισε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

ΚΡΥΦΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΡΑ!

Τόσα χρόνια που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όχι απλά «αυτοϋποβιβαζόταν» σύμφωνα με την παραμύθα, αλλά οικιοθελώς δεν δήλωνε συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να μην… μπαίνει σε έξοδα, δεν διαβάσαμε δυο γραμμές. Τώρα που «επέστρεψε» στην Ευρώπη, χάρη στη χορηγία της Κυβέρνησης με τα χρήματα από το στοίχημα, από πρωταθλητής αντί για Τσάμπιονς Λιγκ «πέφτει» μόνος του δυο κατηγορίες και κάνουν δηλώσεις για ευρωπαϊκό τίτλο!

Ο τρόπος που αντιμετώπισε ο βόθρος δυο ίδια σχεδόν θέματα, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου σάιτ. Ενός σάιτ που δημιουργήθηκε από πονεμένους αντιολυμπιακούς ρεπόρτερ για να είναι απέναντι στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας και της Ευρώπης! Αλλά για μια ακόμα φορά, τα ίδια τους τα γραπτά, σε σύγκριση με την πραγματικότητα, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη της ξεφτίλας τους.

Υ.Γ.: Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα επέλεγε να δηλώσει τις πρωταθλήτριες ομάδες βόλεϊ στο Challenge Cup, ήταν γνωστό στην… πιάτσα εδώ και κανά μήνα. Όλο αυτό το διάστημα, οι… δημοσιογραφάρες του βόθρου, δεν έκαναν κάποια αναφορά. Μήπως δεν το γνώριζαν; Η μήπως δεν ήξεραν πως θα το πλασάρουν, με βάση τις π@π@αριές που έγραφαν πριν τρία χρόνια για τον Ολυμπιακό;

Σας παραθέτουμε τα σχετικά δημοσιεύματα που ξεφτιλίζουν το βόθρο και τις πρακτικές του. Δείτε το τότε, την επίθεση που έκαναν στη διοίκηση του Ολυμπιακού και πως το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, ξεβρακώθηκαν. Από τον αυτο-υποβιβασμό στο όνειρο και ρωτάμε! Πόση ξεφτίλα αντέχετε;

Διαβάστε επίσης