Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μένει στον Θρύλο ο Άλεν Παγένκ! (photo)

Μένει στον Θρύλο ο Άλεν Παγένκ! (photo)
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 14:21

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι συνεχίζει να χτίζει τον Ολυμπιακό του «αύριο». Την ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και να σαρώσει ξανά τους τίτλους. Και μέρος αυτού του σχεδιασμού είναι οι ανανεώσεις. Μεταξύ αυτών και η ανανέωση του Άλεν Παγένκ! Συνεχίζει ο έμπειρος άσος εδώ, στο λιμάνι! Ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του, με τον Ολυμπιακό!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Σλοβένος αποτελεί δύναμη πυρός και ο Τζουλιάνι τον ξέρει καλά! Θέλει να τον έχει εδώ, στην ομάδα του και να βασίσει και επάνω του, τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Την ομάδα, η οποία θα κάνει την προσπάθεια για να κατακτήσει ξανά την κορυφή στην Ελλάδα!

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άλεν Παγένκ. Ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης