Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» την Κούμπουρα! (video)

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» την Κούμπουρα! (video)
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 18:56

Στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα της η Μίλιτσα Κούμπουρα, με τους «ερυθρόλευκους» να την κάνουν δική τους και την ΑΕΚ να μένει στα… κρύα του λουτρού!

Μπορεί τα «κιτρινόμαυρα» Μέσα να παρουσίαζαν την παίκτρια… κλεισμένη στην ΑΕΚ, όμως ο Θρύλος κινήθηκε μεθοδικά και την απέκτησε! Η παίκτρια συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και μένουν μόνο τα τυπικά για να μετακομίσει στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και η 27χρονη διαγώνια προορίζεται για αντικαταστάτρια της Σάσκια Χίπε.

Η Σέρβα έχει ύψος 1,93μ. και έχει στεφθεί πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα, το 2012-2013. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στις ΗΠΑ, για να σπουδάσει και ταυτόχρονα, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανεπιστημίου Florida State. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της το 2018, επέστρεψε στη Σερβία, για λογαριασμό της Παρτιζάν. Το 2019-2020, η Κούμπουρα μετακόμισε στη Γερμανία, έπαιξε στην Dresner SC και κατέκτησε το Κύπελλο, ενώ πρόπερσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο. Στον τελικό, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 τον ΑΟ Θήρας ήταν πρώτη σκόρερ με 18 πόντους (17/36 επ, 1 άσσος).

Το 2010 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας και συγκεκριμένα, της ομάδας Νέων Γυναικών και τα επόμενα χρόνια, «ανέβηκε» στις «μεγάλες» της πατρίδας της.

Δείτε την Κούμπουρα εν δράσει:

Διαβάστε επίσης