Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλμπρεχτ: «Ανυπομονώ να παίξω για το θρυλικό κοινό μας!»

Όλμπρεχτ: «Ανυπομονώ να παίξω για το θρυλικό κοινό μας!»
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 16:17

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση της Φρέγια Όλμπρεχτ! Η διεθνής Βελγίδα κεντρική ήρθε στην οικογένεια και είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις. Έχει μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις και ξέρει που έχει έρθει. Έχει μπει στο κλίμα η Φρέγια Όλμπρεχτ και το έδειξε με το «καλημέρα», στις πρώτες της δηλώσεις.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Ολυμπιακός να παίξω στον Πειραιά και να υπερασπιστώ τα χρώματά του. Ανυπομονώ να παίξω για το εκπληκτικό θρυλικό κοινό μας και να δουλέψω σκληρά με την ομάδα, για να φτάσουμε τους στόχους μας. Τα λέμε σύντομα».

Θυμίζουμε το βιογραφικό της: Η Φρέγια Όλμπρεχτ ξεκίνησε την καριέρα της στο Βέλγιο, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup με την Asterix (2008-12). Στην καριέρα της, έχει αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα (Ιταλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Τουρκία, Πολωνία) και έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, δύο πρωταθλήματα Γαλλίας, ένα Κύπελλο Ιταλίας και δύο Κύπελλα Γαλλίας, ενώ πέρυσι, έπαιξε στην Πολωνία, με την E.Leclerc Moya Radomka Radom. Πρόκειται για αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Βελγίου, με την οποία μετρά 131 συμμετοχές, με ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013, αλλά και ένα ασημένιο στο European Golden League (2013).

Διαβάστε επίσης