Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιντάλγκο: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του παίκτη-ηγέτη, ασταμάτητος! (videos)

Ιντάλγκο: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του παίκτη-ηγέτη, ασταμάτητος! (videos)
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 15:12
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την τεράστια μεταγραφή του Κουβανού (με γερμανική υπηκοότητα) ακραίου, Σαλβαντόρ Ιντάλγκο! Ο παικταράς αποτελεί πλέον κομμάτι της ομάδας του Θρύλου, ο οποίος κάνει μια μεταγραφή… δήλωση. Δήλωση διάθεσης, πρόθεσης, στόχου. Επιστροφής στην κορυφή της Ελλάδας! Ο Ιντάλγκο είναι εδώ και ο Ολυμπιακός προσθέτει στη «μηχανή» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ένα πραγματικό ΥΠΕΡΟΠΛΟ!

Ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, γεννημένος στο Λένιγκραντ της Ρωσίας, αγωνίστηκε από το 2018 έως το 2022 στην Φενερμπαχτσέ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τουρκίας το 2018-19, καθώς και το Super Cup (2020-21). Την περσινή σεζόν, ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο αναδείχθηκε κορυφαίος σέρβερ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς και MVP το 2018-19, μετρώντας συνολικά 15 ατομικά βραβεία στην καριέρα του. Επίσης, στο παλμαρέ του ο Ιντάλγκο έχει, μεταξύ άλλων, ένα Champions League Ασίας και πρωταθλήματα Ρωσίας, Κατάρ, Κίνας και Λίβανου, αναφέρει ο Ερασιτέχνης στην παρουσίασή του.

Ο παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Θρύλο, με την εμπειρία και την ποιότητά του. Πρόκειται για έναν ακραίο ο οποίος επιθετικά είναι πολύ, πολύ δύσκολο να κοπεί και ειδικά όταν βρεθεί στην μέρα του, χωρίς όμως να υστερεί και στην υποδοχή. Ο Ιντάλγκο έχει ύψος 1.98 και είναι ένα πραγματικό… πυροβόλο, από το σερβίς! Ασταμάτητος… Εκτός από το πρωτάθλημα Τουρκίας έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και σε Λίβανο, Κίνα και Κατάρ, ενώ με την Αλ Αραμπί είχε φτάσει στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας παίρνοντας και τον ατομικό τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Είναι ακραίος που θεωρείται άνετα ο ορισμός του ηγέτη και ο Ολυμπιακός τον προσθέτει στη «μηχανή» του, για τη νέα σεζόν, με στόχο το να βρεθεί ξανά στην κορυφή!

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης

Ιντάλγκο: «ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!»

Ιντάλγκο: «ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!»

Η πρώτη δήλωση του μεγάλου Κουβανού ακραίου, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του, στον Ολυμπιακό.

Ουσία και εντυπώσεις

Ουσία και εντυπώσεις

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον σπουδαίο Κουβανό, Ιντάλγκο για να τον βοηθήσει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και όχι για να εισπράξει… χειροκρότημα για την ανακοίνωση.