Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουσία και εντυπώσεις

Ουσία και εντυπώσεις
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 12:09

Ο Θρύλος είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός πολυαθλητικός Σύλλογος. Πέρα και πάνω από ονόματα. Όσο μεγάλα ονόματα και αν είναι εκείνα. Και ερχόμαστε άμεσα στην περίπτωση του Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα. Ο παιχταράς από την Κούβα είναι το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών και ο παίκτης έρχεται όχι για τις εντυπώσεις. Αλλά για την ουσία.

Ποια είναι η ουσία; Το «θανατηφόρο» σερβίς του. Η τρομερή εκτελεστική του δεινότητα, απέναντι στην άμυνα του αντιπάλου. Ένας παίκτης, ο οποίος… πυροβολεί κατά ριπάς και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να τον σταματήσει κανείς. Ειδικά εάν βρεθεί στη μέρα του. Μιλάμε για έναν παίκτη έμπειρο, αλλά με τρομερό ενθουσιασμό. Η Ελλάδα μπορεί να του ταιριάξει «γάντι» και η αλήθεια είναι πως το περιβάλλον εδώ είναι ιδανικό, για κάθε αθλητή, ο οποίος αποφασίζει να έρθει.

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον σπουδαίο Κουβανό, Ιντάλγκο για να τον βοηθήσει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και όχι για να εισπράξει… χειροκρότημα για την ανακοίνωση. Τις εντυπώσεις τις κέρδισε. Τέλος. Αλλά οι εντυπώσεις του να βλέπουμε στο φινάλε της σεζόν τον Ιντάλγκο να βγαίνει MVP, για παράδειγμα, είναι αυτές που μετράνε. Οι εντυπώσεις του να τον βλέπουμε να σηκώνει τίτλους, στο τέλος της σεζόν. Αυτές μένουν. Και για αυτές τις εντυπώσεις (δηλαδή για την ουσία) αποκτήθηκε ο τρομερός Κουβανός!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μη σταματάς

Μη σταματάς

Η μία μετά την άλλη οι κινήσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών, φέρνουν την κορυφή ακόμη πιο κοντά.

Ιντάλγκο: «ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!»

Ιντάλγκο: «ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!»

Η πρώτη δήλωση του μεγάλου Κουβανού ακραίου, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του, στον Ολυμπιακό.