Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται και αναλαμβάνει ο Μιτσέλι!

Έρχεται και αναλαμβάνει ο Μιτσέλι!
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 20:14

Τη Δευτέρα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Λορέντζο Μιτσέλι, ο Ιταλός προπονητής που έχει συμφωνήσει (και έχει ανακοινωθεί) να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός προπονητής είχε συμφωνήσει ώστε να αναλάβει μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι η Βουλγαρία δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «16». Κάτι που επιτρέπει στον Ιταλό τεχνικό της να έρθει και να αναλάβει και τυπικά τον Θρύλο.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την πρόσληψη του Μιτσέλι την 1η Ιουνίου. Και μετά την ανακοίνωση, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε τα εξής... «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα, να αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του κορυφαίου συλλόγου στην Ελλάδα! Από την πρώτη μου επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου, ένιωσα ότι η θέση μου είναι στον Ολυμπιακό, απλώς είχαμε μερικές ημέρες ακόμα να συζητήσουμε και να βρούμε τον σωστό τρόπο, ώστε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Χαίρομαι που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, θέλω να επαναφέρω την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου στη σωστή θέση, στη θέση που της αξίζει. Θέλω να απολαύσω την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι καταπληκτικοί οπαδοί μας και να κερδίσουμε τρόπαια. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, όμως είμαι έτοιμος για την πρόκληση σε κάθε διοργάνωση που θα συμμετάσχουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για όλους τα αγώνες που θα παίξουμε, αλλά και πολύ περίεργος για την αθλητική ζωή στην Ελλάδα. Είμαι τυχερός, γιατί κάνω το πάθος μου, τη δουλειά μου. Θέλω να μοιραστώ καλό βόλεϊ με όλους σας και να πετύχουμε κάθε στόχο».

Διαβάστε επίσης