Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο «όπλο» του το μπλοκ

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο «όπλο» του το μπλοκ
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 15:40

Ένα σημαντικό ατού του νέου Ολυμπιακού, στο βόλεϊ Γυναικών, είναι το μπλοκ. Με τον Λορέντζο Μιτσέλι να πιάνει δουλειά και να αρχίζει από σήμερα να προπονεί διά ζώσης την ομάδα του, αυτό αναμένεται ακόμη περισσότερο να βελτιωθεί και να «βγει μπροστά», ως ένα θετικό στοιχείο. Το είδαμε σε μεγάλο βαθμό στο τουρνουά φιλικών, στο οποίο ο Θρύλος κυριάρχησε.

Με «τρία στα τρία» ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά της Λαμίας η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες», που αγωνίστηκαν με βασικό λίμπερο την νεαρή Αντωνακάκη, επικράτησαν με 3-1 σετ (20-25, 25-15, 25-17, 25-12) του ΑΟ Αιγάλεω, στο τρίτο και τελευταίο «τεστ» στην Λαμία. Τα κορίτσια του Θρύλου, με «όπλο» το μπλοκ (16, επτά η Γιώτα) και πρώτη σκόρερ την Κούμπουρα, με 21 πόντους (15/29 επ.), κυριάρχησαν και κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Ολυμπιακός, σε αυτό το τουρνουά έδειξε ότι έχει βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει στην κορυφή. Και πλέον, με τον Μιτσέλι επισήμως στον πάγκο, μπορεί να πάρει όλα τα θετικά του στοιχεία και να τα βελτιώσει.

Διαβάστε επίσης