Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό μες στο Μαρούσι, Θρύλε ολέ, ολέ!

Διπλό μες στο Μαρούσι, Θρύλε ολέ, ολέ!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 09:39

Είναι γεγονός. Είναι αλήθεια. Μεγάλη αλήθεια! Όλο το ενδιαφέρον της αθλητικής δραστηριότητας συγκεντρώνεται πάντα στο «αιώνιο» ντέρμπι, όπου και αν παίζεται αυτό! Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 21:30 για τη Volleyleague! Και τα πάντα είναι… «μάχη»! Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, σε επίπεδο βόλεϊ Ανδρών και πάει στο Μαρούσι για το «διπλό»!

Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο ματς της στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το οποίο δίνει σήμερα Σάββατο (26/11), λοιπόν, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 21:30 τους «πράσινους» στο κλειστό του Αγ. Θωμά, για την 6η αγωνιστική της Volley League. Και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο φιλέ! Εκεί όπου ο Θρύλος (θα) κάνει τη δική του προσπάθεια, για να επιστρέψει στην κορυφύ!

Μετά τη νίκη (3-0) επί του Πήγασου Πολίχνης στο κλειστό του Ρέντη, για την 5η «στροφή», οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αγωνίζονται στο Μαρούσι, από όπου θέλουν να φύγουν με το «διπλό», κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό, για το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα. Ένα 6/6 το οποίο εφόσον έρθει στην έδρα του ΠΑΟ, θα έχει… διπλή σημασία!

Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης