Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχη» εντός έδρας, με τον Άρη!

«Μάχη» εντός έδρας, με τον Άρη!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 10:34

Κάθε ματς στο Ρέντη είναι ιδιαίτερο, σε οποιοδήποτε άθλημα! Το σπίτι μας είναι εκεί και σήμερα Σάββατο παίρνει πάλι ζωή και δύναμη! Μία εβδομάδα μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη (0-3) επί του ΑΟ Μαρκόπουλου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο κλειστό του Ρέντη.

Σήμερα Σάββατο (26/11) στις 18:00 (YouTube/OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου φιλοξενούν τον Άρη στο «Μ. Μερκούρη», για την 7η «στροφή» της Volley League, με στόχο τη νίκη. Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο Ρέντη, διευρύνοντας τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα.

«Η ομάδα δουλεύει σκληρά, κάθε μέρα, για να διατηρήσει το επίπεδο, αλλά και να το βελτιώσει. Να συνεχίσουμε, δηλαδή, να αναπτυσσόμαστε, να βρίσκουμε σταθερότητα και ρυθμό. Ο Άρης είναι πολύ αξιοσέβαστη ομάδα, με καλές σωματικές δυνατότητες, οπότε πρέπει να δώσουμε προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα και να μην τον αφήσουμε να δείξει τον τρόπο παιχνιδιού του», είπε ο Λορέντζο Μιτσέλι για το παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης

Διπλό μες στο Μαρούσι, Θρύλε ολέ, ολέ!

Διπλό μες στο Μαρούσι, Θρύλε ολέ, ολέ!

Όλο το ενδιαφέρον της αθλητικής δραστηριότητας συγκεντρώνεται πάντα στο «αιώνιο» ντέρμπι, όπου και αν παίζεται αυτό! Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 21:30 για τη Volleyleague!