Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ Ανδρών: Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ! (photo)

Βόλεϊ Ανδρών: Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ! (photo)
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 11:08

Στην άκρη αφήνει τώρα τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός. Και «βλέπει» ξανά την Ευρώπη και τη «μάχη» εκεί! Επιστροφή σε επίπεδο CEV Champions League για τον Θρύλο, απέναντι στην Μπουργκάς, στο Ρέντη! Πρώτο σερβίς στις 19:00! Το ματς έρχεται λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League και το ενδιαφέρον γίνεται ξανά ευρωπαϊκό!

Σήμερα Τετάρτη (30/11) στις 19:00 (COSMOTE Sport 6 HD), ο Θρύλος υποδέχεται την Μπουργκάς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πρώτο και κρίσιμο ματς της φάσης των «16» του Challenge Cup. Κόντρα στη βουλγαρική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, με… φόντο τη ρεβάνς των «16» στη Βουλγαρία, στις 13/12.

* Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Διαβάστε επίσης

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη!

Η ΘΥΡΑ7 έστειλε το μήνυμα και οφείλουμε άπαντες να το λάβουμε! Στο αποψινό ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, το Ρέντη πρέπει να… κοχλάζει!