Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη!
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 13:08

Η θέση μας είναι ΔΙΠΛΑ στην ομάδα. Όπου παίζει. Σε οποιοδήποτε άθλημα. Δίπλα στον Ολυμπιακό μας! Η ΘΥΡΑ7 έστειλε το μήνυμα και οφείλουμε άπαντες να το λάβουμε! Στο αποψινό ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, το Ρέντη πρέπει να… κοχλάζει! Στις 19:00 ο Θρύλος παίζει εντός έδρας, με την Μπουργκάς, για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του θεσμού και το παιχνίδι είναι πραγματικά κρίσιμο. Πραγματικά σημαντικό.

«Αύριο στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ ανδρών που έχει σηκώσει δύο φορές Ευρωπαϊκό κύπελλο στην ιστορία μας, παίζει τον πρώτο της αγώνα για την φάση των 16 του challenge cup στο κλειστό του Ρέντη με την Μπουργκάς! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ κάθε τμήμα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου του πλανήτη!», ανέφερε η ΘΥΡΑ7 από χθες, Τρίτη. Και οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουμε να τιμήσουμε την προσπάθεια του Ιντάλγκο, του Τράβιτσα, του Παγένκ και των υπολοίπων άσων της ομάδας, να συνεχίσουν με νίκες στην Ευρώπη!

Θυμίζουμε: Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Διαβάστε επίσης