Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Τζουλιάνι: «Πρέπει να αλλάξει το επίπεδό μας»

Τζουλιάνι: «Πρέπει να αλλάξει το επίπεδό μας»
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 00:17

Δεν κρύφτηκε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά την ήττα από τον Φοίνικα στη Σύρο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του στάθηκε στο τι έγινε, αλλά και τι πρέπει να ακολουθήσει το Σάββατο στο κλειστό του Ρέντη.

«Πρώτα από όλα, η Σύρος έπαιξε πολύ καλά, συγχαρητήρια. Εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά, στο επίπεδο που μπορούμε. Οπότε, χωρίς δικαιολογίες, χάσαμε το παιχνίδι, κοιτάμε τώρα το ματς του Σαββάτου», τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, δεν παίξαμε καλά, η Σύρος έπαιξε καλύτερα και για αυτό κέρδισε. Το Σάββατο, πρέπει να αλλάξει το επίπεδο μας και αυτό είναι πιθανό να συμβεί».

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα, ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Αυτό που συνέβη σε σχέση με το προηγούμενο ματς, ήταν το επίπεδο της Σύρου, έπαιξε ομαδικά, πολύ ανώτερα από το Σάββατο, ήταν πολύ καλή στο σερβίς και την υποδοχή. Όταν μια ομάδα έχει αυτά τα στοιχεία κι εσύ δεν παίζεις όπως πρέπει, θα χάσεις… Εμείς δεν παίξαμε τόσο καλά, πιεστήκαμε και οδηγηθήκαμε σε λάθη, εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε πόντους από το σερβίς και χάσαμε και πολλές επιθέσεις, η Σύρος έχει το πλεονέκτημα τώρα, έχει δύο σετ. Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα τον επόμενο, να τα δώσουμε όλα στο χρυσό σετ, ώστε να προκριθούμε».

Διαβάστε επίσης

Φοίνικας - Ολυμπιακός 3-1 | HIGHLIGHTS

Φοίνικας - Ολυμπιακός 3-1 | HIGHLIGHTS

Τα highlights από τη νίκη του Φοίνικα Σύρου επί του Ολυμπιακού με 3-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς.