Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε ομαδάρα! Γερά για την πρόκριση!

Πάμε ομαδάρα! Γερά για την πρόκριση!
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 12:20

Μπροστά σε μια νέα μεγάλη πρόκληση, με φόντο την πρόκριση, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού! Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά την άνετη επικράτηση (3-0) κόντρα στο Αιγάλεω στο Ρέντη, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, ο Θρύλος.

Σήμερα Τετάρτη (8/2) στις 19:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Ντούκλα Λίμπερετς στην Τσεχία, στο δεύτερο ματς των πλέι οφ, των οκτώ καλύτερων ομάδων του CEV Cup, με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά τη νίκη (3-0) στην πρώτη «μάχη» των πλέι οφ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται δύο σετ στη ρεβάνς στο Λίμπερετς, προκειμένου να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της τσεχικής ομάδας και να συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι στη διοργάνωση.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε σωστά τη νίκη του πρώτου αγώνα και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς αυτό που έγινε στην έδρα μας, εξάλλου είχαμε ανάλογη εμπειρία και με την Μπρνο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό το ομαδικό πνεύμα, θέλουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο», είπε χαρακτηριστικά ο Λορέντζο Μιτσέλι.

Διαβάστε επίσης

Προφανώς μπορεί, αρκεί να…

Προφανώς μπορεί, αρκεί να…

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν όπως έπρεπε, στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup. Μπορεί να γυρίσει την κατάσταση στη ρεβάνς, αν εκεί είναι όπως πρέπει.