Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικά μπορούσε να πάρει το ματς στα χαρτιά ο Ολυμπιακός, ή όχι;

Τελικά μπορούσε να πάρει το ματς στα χαρτιά ο Ολυμπιακός, ή όχι;
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 15:50

Το θράσος ορισμένων δεν έχει όριο. Κόντρα στην πραγματικότητα και τα δεδομένα ορισμένοι προσπαθούν να πουλήσουν… σανό, για άλλη μια φορά με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μαρούσι την ημέρα που αναβλήθηκε ο επαναληπτικός ημιτελικός του Challenge Cup.

Και τι λένε τα non paper που μοιράζουν δεξιά και αριστερά και αναπαράγουν πρόθυμα τα πράσινα παπαγαλάκια σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες; Ότι δήθεν ο Θρύλος δεν μπορούσε να φύγει από το κλειστό του Αμαρουσίου, όπου έγιναν τα αίσχη με τα επεισόδια των «πράσινων οπαδών». Όπου είχαμε ρίψεις χημικών εντός του γηπέδου, καρεκλιές (και πάλι εντός γηπέδου) με την αστυνομία, μετακίνηση οπαδών από την μια πλευρά της κερκίδας στην άλλη και όλα αυτά τα… υπέροχα, που απόλαυσε όλη η Ευρώπη…

Για να τελειώνουμε όμως με αυτά τα παραμύθια, ο Ολυμπιακός το πιο απλό που θα μπορούσε να κάνει ήταν να πάει δυο από τους παίκτες του με τα πιο έντονα προβλήματα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Η εισπνοή χημικών μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στο αναπνευστικό σύστημα (χημικός ερεθισμός, βροχόσπασμος, δύσποινα και λιποθυμικές τάσεις) αλλά και από τα μάτια (χημική επιπεφυκίτιδα) προβλήματα που δεν επιτρέπουν σε έναν αθλητή να αγωνιστεί. Με μια τέτοια ιατρική γνωμάτευση, συν την έκθεση της αστυνομίας που ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντική για τους «πράσινους», θα βλέπαμε αν θα έπαιρνε στα χαρτιά τον αγώνα ο Ολυμπιακός και τι κυρώσεις θα είχε ο Παναθηναϊκός, αφού η αναμέτρηση δεν θα είχε πραγματοποιηθεί και θα κρινόταν δικαστικά.

Αντί αυτού, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και η ίδια η ομάδα, τήρησαν τίμια και αντρίκεια στάση. Έμειναν, έπαιξαν, όταν αυτό κατέστη δυνατό και προκρίθηκαν ΜΑΓΚΙΚΑ, μέσα στο τάραφλεξ, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αλλά βλέπετε από το κόμπλεξ τους οι πονεμένοι Παναθηναϊκοί ρεπόρτερ δεν μπορούν να απονείμουν τα εύσημα και να δώσουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Και μας λένε τα πράσινα παπαγαλάκια από το πρωί στα ραδιόφωνα και στα διάφορα σάιτ γύρω-γύρω, ότι… δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να φύγει… Τους «ξεβρακώνει» ξανά ο Θρύλος, επιστρέφει στα μούτρα τους την αισχρή προπαγάνδα που προσπαθούν να περάσουν, μέσα από τα… non paper.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Τζιαβράς στο gavros.gr: «Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο»

Ο Δημήτρης Τζιαβράς στο gavros.gr: «Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο»

Στον απόηχο την ιστορικής νίκης του Ολυμπιακού στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, ο Δημήτρης Τζιαβράς μιλάει για τα συναισθήματα του, το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για την στήριξη του κόσμου στην ομάδα του Τζουλιάνι.

Όλοι στο Ρέντη, δίπλα στον Θρύλο!

Όλοι στο Ρέντη, δίπλα στον Θρύλο!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου (21:30) με τον Παναθηναϊκό, στο Ρέντη, για τη Volley League. Η θέση μας είναι εκεί…