Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Know how σε επίπεδο τίτλων και πρωταθλητισμού

Know how σε επίπεδο τίτλων και πρωταθλητισμού
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 10:18

Υπήρχε μια εποχή, κατά την οποία ο βόθρος των ελληνικών ΜΜΕ πούλαγε παραμύθι, για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Και μας έλεγε ότι η διοίκησή του έχει το… «know how» όσον αφορά στο χτίσιμο ομάδων, στον πρωταθλητισμό και στους τίτλους. Και δεν… κοκκίνιζαν από ντροπή, που τα έγραφαν. Δεν κατανοούσαν ότι με αυτό τον τρόπο έκαναν απλώς… κακό στον ίδιο τον Σύλλογο που αγαπούν. Γιατί κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι εκεί είναι ένα μάτσο πρασινοφρουράκια, τα οποία συνέλεξε ο πρώην πρασινοφρουρός, να βγάζουν αντιολυμπιακό μένος.

Η πορεία της σεζόν όχι απλώς δικαίωσε τον Ολυμπιακό, για τη δουλειά του. Για την επιμονή του. Για την προσπάθειά του μέσα στο τάραφλεξ (εν προκειμένω), κόντρα σε όλους. Για το γεγονός ότι δεν πούλησε παραμύθι, ενώ η σεζόν άρχιζε ή «έτρεχε», αλλά τώρα, που έχει σημασία, είναι παρών. Παρών σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Και έτοιμος να τον πάρει και να κατακτήσει τον τρίτο ευρωπαϊκό του τίτλο, σε επίπεδο βόλεϊ.

Ο Θρύλος δεν μένει στα λόγια. Ούτε έχει ανάγκη από προπαγάνδα και ψέματα, σαν αυτά τα οποία επινοούν οι «απέναντι» για να ταΐζουν το κοινό τους. Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης ξέρει καλά πως να πάρει ΚΑΙ αυτό τον τίτλο. Και θα το κάνει. Γιατί δεν είναι… γιαλαντζί πρωταθλητής, αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ. Know how σε επίπεδο τίτλων και πρωταθλητισμού, πραγματικό. Όχι στα… λόγια. Με πράξεις. Με τελικό και, όπως όλα δείχνουν, με κούπα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης