Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Τράβιτσα: «Να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να δώσομε χαρά σε όλους»

Τράβιτσα: «Να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να δώσομε χαρά σε όλους»
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 21:33

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα έχει εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλες αναμετρήσεις και γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να πάρει τη νίκη και να σηκώσει την κούπα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τράβιτσα δήλωσε:

«Δεν είναι ένα ματς αυτοί οι τελικοί, αλλά δύο. Οπότε, αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό ματς στον πρώτο, αλλά όχι στο δεύτερο. Οπότε, αύριο είναι το σημαντικό ματς. Να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη μπροστά στο κοινό. Να κάνουμε ευχαριστημένους τόσο τους οπαδούς, μας όσο και όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να δώσομε χαρά σε όλους, συνδυάζοντάς το με μια καλή εμφάνιση».

Στη συνέχεια τόνισε πώς όλοι γνωρίζουν τη σημασία του ματς, αλλά ποντάρουν και στον κόσμο: «Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας! Στο μυαλό και την καρδιά μας δεν είναι τίποτα άλλο από το να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο Ισραήλ. Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα (σ.σ. το γεγονός πώς όλη τη σεζόν αγωνίζονται στο κλειστό του Ρέντη και τώρα στο ΣΕΦ), αλλά δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Είναι όμορφο, αλλά σε μία τέτοια διοργάνωση αξίζει να παίξουμε σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο».

Διαβάστε επίσης