Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τράβιτσα στο gavros.gr: «Εύχομαι σε κάθε αθλητή να ζήσει μία φορά στην καριέρα του τέτοια ατμόσφαιρα»

Ο Τράβιτσα στο gavros.gr: «Εύχομαι σε κάθε αθλητή να ζήσει μία φορά στην καριέρα του τέτοια ατμόσφαιρα»
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 18:10

Με τους σφυγμούς να βρίσκονται ακόμη σε πολύ υψηλά επίπεδα και όντας μονίμως περιτριγυρισμένος από νεαρούς και μεγάλους φίλους που ζητούσαν μία φωτογραφία, ο MVP των τελικών Ντράγκαν Τράβιτσα μίλησε στο gavros.gr. Ο αρχηγός της ομάδας του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ένας εκ των κορυφαίων πασαδόρων που πέρασαν την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη και βασικός συντελεστής στον δρόμο για την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα.

Όντα ακόμη στο παρκέ του ΣΕΦ και αφότου είχε σηκώσει το τρόπαιο του CEV Challenge Cup ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. Σε αυτή την συζήτηση ανάμεσα σε πανηγυρισμούς και συνθήματα, μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, την διοίκηση, αλλά και τους εναπομείναντες στόχους. Όλα αυτά σε κατάσταση ευφορίας, με το χαμόγελο να μην εκλείπει στιγμή από το πρόσωπο του. Ιδού ο σπουδαίος Ιταλός πρωταθλητής…

Δηλώσεις στον Αντώνη Νιανιά

Μεταξύ άλλων, στο παλμαρέ του υπάρχουν μετάλλια Champions League, Ολυμπιακών Αγώνων, Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πλέον, στα επιτεύγματα του προστέθηκε και το Challenge Cup, για το οποίο όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται δήλωσε: «Είναι το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ. Σε αυτόν τον απίστευτο σύλλογο, με τους κορυφαίους φιλάθλους που υπάρχουν… στο σπίτι μας. Όλα αυτά είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ. Η σημερινή μέρα θα είναι για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους»!

Αναφορικά με τον σύλλογο και τις συνθήκες τις οποίες παρέχει η διοίκηση στους αθλητές: «Ο Ολυμπιακός μας παρέχει τις καλύτερες συνθήκες για να μπορούμε να εργαστούμε. Κάθε μέρα βρισκόμαστε στο γυμναστήριο, έχουμε εξαιρετικό προπονητικό staff και νιώθουμε ότι όλοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε σύλλογος σε αυτό το επίπεδο… Έτσι μπορούμε να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας και μετέπειτα στην ξεκούραση και την ανάρρωση που απαιτείται να έχουμε. Δουλειά μας είναι να προσπαθούμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι».

Εν συνεχεία, μίλησε για τους εναπομείναντες εγχώριους τίτλους, λέγοντας: «Φυσικά και είμαστε ακόμα διψασμένοι, ιδιαίτερα μετά από τόσες απαιτητικές μάχες, η δουλειά μας γίνεται δύσκολη. Έχουμε πολλά ακόμα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και με πολύ καλούς αντιπάλους. Προς το παρών πρέπει να απολαύσουμε την στιγμή, να πανηγυρίσουμε όπως μας αρμόζει και μετά να επιστρέψουμε στην σκληρή δουλειά όπως πάντα».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έγινε. Θέλω απλά να σας πω ότι σας ευχαριστώ πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και ο κόσμος του συλλόγου μου φέρεται εκπληκτικά. Οι φίλοι της ομάδας έχουν μεγάλη καρδιά, αγαπάνε όλα τα αθλήματα… Εύχομαι σε κάθε αθλητή να ζήσει για μία φορά στην καριέρα του μια τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα»!

Διαβάστε επίσης