Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζουλιάνι: «Κάναμε μια επανεκκίνηση στις καλές εμφανίσεις που είχαμε στο παρελθόν»

Τζουλιάνι: «Κάναμε μια επανεκκίνηση στις καλές εμφανίσεις που είχαμε στο παρελθόν»
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 22:20

Το πρώτο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πραγματοποίησε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία «μπήκε» με το «δεξί» στη «μάχη» των τελικών.

Στον πρώτο τελικό της Volley League, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης επικράτησαν με 3-1 σετ (20-25, 25-17, 25-19, 25-21) του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Θρύλου, Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό που το κερδίσαμε. Θεωρώ, ότι το κλειδί για να πάρουμε το σημερινό παιχνίδι ήταν το side out, ένα στοιχείο που είχαμε καιρό να δούμε σε υψηλά επίπεδα. Σήμερα, το κάναμε, για αυτό πιστεύω ότι κερδίσαμε. Θεωρώ, ότι με αυτή τη νίκη κάναμε μια επανεκκίνηση στις καλές εμφανίσεις που είχαμε στο παρελθόν.

Δεν είναι ότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο σετ, απλά κάναμε κάποια ανόητα λάθη, τα οποία μας στέρησαν το πρώτο σετ. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το χαρακτήρα των παικτών μας, το έχουν δείξει μέσα στη χρονιά, το έδειξαν και σήμερα, που έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη, να κρατήσουμε μόνο την αυτοπεποίθηση που μας δίνει και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο τελικό».

Διαβάστε επίσης