Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιτσέλι: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Μιτσέλι: «Περήφανος για την ομάδα μου»
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 14:45

Ο Θρύλος επιστρέφει στη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών και απέναντι στον Παναθηναϊκό θα διεκδικήσει την κούπα του πρωταθλητή. Ο Λορέντζο Μιτσέλι ξέρει καλά πως μεγάλο ρόλο στη σειρά των τελικών παίζει πάντα η ψυχολογική προετοιμασία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τονώνει το ηθικό του Θρύλου, ενόψει της έναρξης των τελικών της Volley League Γυναικών!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στους τελικούς, είμαστε περήφανοι, γιατί στο βόλεϊ το πιο σημαντικό είναι τα πλέι οφ και είναι σημαντικό να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Με έχει εκπλήξει με πολύ θετικό τρόπο το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, πιο παλιά υπήρχε μια κυριαρχία, δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό.

Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες ήταν αυτές που έφτασαν στα ημιτελικά, οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το πλεονέκτημα έδρας δίνει ένα αβαντάζ στον αντίπαλο, όμως η αγωνιστική ετοιμότητα είναι το σημαντικότερο.

Οι επιπλέον μέρες ξεκούρασης που είχαμε μπορεί να είναι πλεονέκτημα, αλλά από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έπαιξε έναν παραπάνω αγώνα και σίγουρα, μπορεί να έχει καλύτερο ρυθμό. Το επίπεδο βόλεϊ των ομάδων θα καθορίσει το αποτέλεσμα των τελικών».

Διαβάστε επίσης

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό!

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό!

Ενόψει του δεύτερου τελικού της Volley League Γυναικών με τον Παναθηναϊκό, τα εισιτήρια ήδη διατίθενται. Δείτε λεπτομέρειες και κλείστε τη θέση σας.