Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στερν: «Είναι μια επιτυχημένη χρονιά!»

Στερν: «Είναι μια επιτυχημένη χρονιά!»
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 15:50

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το πρωτάθλημα, στο βόλεϊ Ανδρών και σχεδιάζει ήδη για την επόμενη ημέρα. Και ως οικογένεια, παίκτες, κόσμος, Διοίκηση, το γιόρτασαν με την ψυχή τους! Ακόμη πιο σπέσιαλ, βεβαίως, καθώς ήρθε με παλικαρίσιο, Ολυμπιακό «διπλό» μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Ο πρωταθλητής Ελλάδας και Κυπελλούχος Ευρώπης, με τον Θρύλο, Τόνσεκ Στερν, μίλησε για το φινάλε της σεζόν, άκρως θετικό, για την ομάδα και τον ίδιο.

Αναλυτικά:

«Η σεζόν έκλεισε θετικά. Μια επιτυχημένη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πήραμε και το ευρωπαϊκό, αλλά και το πρωτάθλημα. Ήταν οι δύο μεγαλύτεροι στόχοι του συλλόγου. Μετά το ευρωπαϊκό, βέβαια, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, όμως σηκώσαμε κεφάλι και κατακτήσαμε το δεύτερο μεγαλύτερο στόχο, το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, φτάσαμε σε αυτό τον τίτλο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Ήμασταν ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, με ωραία χημεία και συνεργασία, παλεύαμε όλοι μαζί. Μια οικογένεια!

Μπορεί να χάσαμε δύο τίτλους, όμως πήραμε τους δύο μεγαλύτερους, ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα, είδα νέα πράγματα, μια νέα κουλτούρα, ένα διαφορετικό επίπεδο βόλεϊ, αλλά και… διαφορετικό φίλαθλο κόσμο. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας, γιατί στα δύσκολα σημεία, μας βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε. Φέραμε δύο μεγάλους τίτλους στον Πειραιά και χάρη σε αυτούς, για αυτό τους ευχαριστούμε! Πολλά ευχαριστώ και στη διοίκηση, στον πρόεδρο μας, στο σταφ, σε όλους όσους μας βοηθούσαν καθημερινά για να γράψουμε ιστορία».

Διαβάστε επίσης