Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός VNL λόγω τραυματισμού ο Στερν

Εκτός VNL λόγω τραυματισμού ο Στερν
Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 18:20

Άτυχος στάθηκε ο Τόνσεκ Στερν, ο οποίος θα μείνει εκτός από το VNL και την εθνική Σλοβενίας, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο Σλοβένος διαγώνιος του Ολυμπιακού έχασε αρκετές προπονήσεις στην προετοιμασίας της εθνικής Σλοβενίας λόγω προβλήματος στο ισχίο και σύμφωνα με τον προπονητή του, Τζόρτζε Κρέτσου, είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η φύση του τραυματισμού.

«Δεν το περιμέναμε αυτό. Θα μας λείψει πολύ επειδή ακριβώς γνωρίζουμε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα και τι έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι μπροστά μας. Τώρα είναι στο χέρι της ομάδας να ανταποκριθεί σε αυτές τις καταστάσεις το συντομότερο. Ο Στερν θα ακολουθήσει μια σειρά εξετάσεων με ειδικό. Θα σας πω περισσότερα όταν γνωρίζω. Προς το παρόν δεν ξέρει κανείς. Η υγεία του είναι σημαντική οπότε θα ακούσουμε τη συμβουλή του γιατρού. Δεν γνωρίζουμε αν θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες ή για δύο μήνες», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής που δεν θα έχει στην Ιαπωνία τον βασικό του διαγώνιο (κανονικά υπολογίζεται ο κεντρικός Άλεν Παγένκ που βρίσκεται στη 14άδα).

Διαβάστε επίσης