Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιντάλγκο: «Με τον κόσμο μας είμαστε πιο δυνατοί»

Ιντάλγκο: «Με τον κόσμο μας είμαστε πιο δυνατοί»
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023 - 18:15

Την Πέμπτη (7/12) το βράδυ, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού δίνει το πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τη σεζόν 2023-24. Στις 21:00 (EPT 3), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, αντιμετωπίζουν τους «πράσινους», τους οποίους υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», σε νοκ άουτ «μάχη» για τη φάση των «8» του League Cup.

Ο Κουβανός ακραίος του Θρύλου, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, δήλωσε:

«Το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα, ένα τεράστιο ντέρμπι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς, θα παλέψουμε για κάθε πόντο από την αρχή ως το τέλος, γιατί παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να προκριθούμε στην επόμενη φάση του League Cup.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα που παίζουμε στην έδρα μας, μεγάλο πλεονέκτημα για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Οπότε, μαζί με τον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε μαζί μας στο παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα. Ο κόσμος μας είναι ο έξτρα παίκτης μας στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε πιο δυνατοί μαζί του! Θα παλέψουμε όλοι μαζί για τον σύλλογο, για τα χρώματά μας, για την οικογένεια του Ολυμπιακού, για τη νίκη.

Σίγουρα, δεν έχουμε μόνο καλές στιγμές στον αγωνιστικό χώρο, έτσι είναι το βόλεϊ, όμως πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε και αύριο, θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης