Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Tζιάβρας: «Πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά η Ζάκσα»

Tζιάβρας: «Πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά η Ζάκσα»
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 19:30

Τη Δευτέρα (8/1) στις 17:00, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, αγωνίζονται στην PAOK Sports Arena της Πυλαίας, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο 2024 και στον δεύτερο γύρο.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη (11/1, 19:30), οι «ερυθρόλευκοι» του Ντανιέλ Καστελάνι θα υποδεχθούν την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα στο Ρέντη, σε μία υψηλού επιπέδου «μάχη», για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο διεθνής λίμπερο του Θρύλου, Δημήτρης Τζιάβρας, δήλωσε: «Αρχικά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το νέο έτος με νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, έχει και κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, οπότε θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει καλά το πρώτο μισό της σεζόν, έχουμε παίξει ήδη αρκετά σκληρά ματς, οπότε είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Το να έχουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για εμάς, καθώς έρχεται μετά και ο καθοριστικός αγώνας με τη Ζάκσα στην έδρα μας, για το Champions League».

Διαβάστε επίσης