Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιντάλγκο: «Συγκεντρωμένοι στην πρόκριση»

Ιντάλγκο: «Συγκεντρωμένοι στην πρόκριση»
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 00:04

Την προετοιμασία της για τον δεύτερο προημιτελικό του CEV Cup με την Αρκάς στην Τουρκία, ολοκλήρωσε, με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (6/2), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του περσινού Challenge Cup, είναι έτοιμοι για τη δεύτερη μεγάλη «μάχη» με την ισχυρή τουρκική ομάδα στη Σμύρνη, για τη φάση των «8» του CEV Cup.

Την Τετάρτη (7/2) στις 18:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρκάς, στην κρίσιμη ρεβάνς των προημιτελικών της διοργάνωσης, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα!

Στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» οι «ερυθρόλευκοι», με σπουδαία εμφάνιση, επικράτησαν με 3-2 σετ των Τούρκων.

Ο Κουβανός ακραίος των πρωταθλητών Ελλάδας, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, δήλωσε: «Αύριο, θα είναι ένα υπέροχο ματς, είμαστε σε ένα όμορφη γήπεδο, όπου θα έχει πολλούς φιλάθλους, όμως εμείς κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Ανυπομονούμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δουλέψαμε εξαιρετικά καλά, αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, εύχομαι καλή τύχη».

Διαβάστε επίσης