Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μλέινκοβα: «Ο τίτλος αυτός προήλθε από ομαδική προσπάθεια»

Μλέινκοβα: «Ο τίτλος αυτός προήλθε από ομαδική προσπάθεια»
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 00:31

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ΑΕΚ και κατέκτησε το 10ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του στο βόλεϊ Γυναικών! Ανήμερα της συμπλήρωσης των 99ων γενεθλίων του συλλόγου, ο πολυνίκης του θεσμού, Ολυμπιακός, γιόρτασε με την κούπα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο 17ο Final-4 του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Η MVP του Final-4, Μικαέλα Μλέινκοβα, τόνισε ότι ο τίτλος αυτός προήλθε από ομαδική προσπάθεια και οι συμπαίκτριές της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και το προπονητικό επιτελείο»!

Συγκεκριμένα, η Μλέινκοβα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πήραμε το Κύπελλο, το αξίζαμε. Δουλέψαμε σκληρά, για να βρεθούμε στο Final-4. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Δεν ήταν εύκολο, ειδικά στο τρίτο σετ, αλλά μείναμε ψύχραιμες. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και όλα κύλησαν ομαλά. Όλα ήταν εξαιρετικά. Είναι μεγάλη μου τιμή που αναδείχθηκα MVP. Όπως είπα, όμως, ο τίτλος αυτός προήλθε από ομαδική προσπάθεια και οι συμπαίκτριές μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και στο προπονητικό επιτελείο».

Διαβάστε επίσης