Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 18ο στα χέρια του πιστού στρατιώτη Σπύρου Μπλέτσα! (photo)

Το 18ο στα χέρια του πιστού στρατιώτη Σπύρου Μπλέτσα! (photo)
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 15:33

Είναι πάντα δίπλα στον Θρύλο. Η αγάπη του για την ομάδα είναι τεράστια και τη δείχνει καθημερινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μαζί με τον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει αμέτρητες κούπες και είναι ένας πιστός στρατιώτης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας!

Ο Σπύρος Μπλέτσας, ο φροντιστής της καρδιάς μας και ο άνθρωπος που αγαπάμε όλοι σήκωσε και εκείνος την μάγκικη κούπα! Το 18ο Κύπελλο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών βρέθηκε στα χέρια του, αφού ο αρχηγός, Ντράγκαν Τράβιτσα, του το έδωσε, λέγοντάς του το δικό του «ευχαριστώ», για όσα κάνει καθημερινά για την ομάδα.

Ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας βόλεϊ έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, όχι μόνο για το έργο του, αλλά και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όταν το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και περίμενε στη σειρά για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του για τη σεζόν 2023-24!

Τότε, ο Μπλέτσας δήλωνε: «Θέλω σε όλα τα αθλήματα, ο Ολυμπιακός να είναι πάντα πρώτος. Πάντα ο Ολυμπιακός είναι για εμένα ιδέα, είναι η ζωή μου».
Σπύρο Μπλέτσα (και) αυτή η κούπα είναι για εσένα. Την αξίζεις, όπως αξίζεις και όσες έχεις πανηγυρίσει έως τώρα!

Διαβάστε επίσης