Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 13:07

Η υπεροχή που έδειξε ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη Volley League Γυναικών έφτασε η ώρα να τη μετουσιώσει σε ακόμα έναν τίτλο. Οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι είναι έτοιμες για να κάνουν το πρώτο βήμα που θα τις οδηγήσει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και κατ’ επέκταση του νταμπλ, μετά την κούπα που βάφτηκε στα χρώματα του Θρύλου στο Final 4 του Κυπέλλου στο Λουτράκι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό απόψε Σάββατο (13/4, 19:00 - OSFP TV) τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θέλει να συνεχίσει από εκεί που άφησε τις αναμετρήσεις με τις «πράσινες» στον ημιτελικό του κυπέλλου και τη νίκη με 3-1 σετ.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι έχει ζητήσει από τις αθλήτριές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες στον στόχο και να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει από τα μέσα του πρώτου γύρου και μετά που τις οδήγησαν σε ένα σερί 17 νικών στο πρωτάθλημα και συνολικά 19 στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το ζητούμενο είναι να γίνει το 1-0 στη σειρά των τελικών, ώστε στη συνέχεια, την Τετάρτη (17/4, 17:30), οι «ερυθρόλευκες» να προσπαθήσουν να «σπάσουν» την έδρα των «πράσινων» για το δεύτερο αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο.

Στο πλευρό τους ο Ιταλός τεχνικός και οι «ερυθρόλευκες» του θα έχουν και τον κόσμο του Θρύλου που με τη φωνή του θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά τους.

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν και διατίθενται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 25€

Διαβάστε επίσης