Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον Ολυμπιακό στην Μπέργκαμο η Μλεΐνκοβα (video)

Από τον Ολυμπιακό στην Μπέργκαμο η Μλεΐνκοβα (video)
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 19:23

Εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού πραγματοποίησε η Μικαέλα Μλεΐνκοβα, η οποία τη σεζόν 2023-24, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ απώλεσε το πρωτάθλημα.

Η διεθνής Τσέχα ακραία αποχώρησε από τον Θρύλο. Η πρώην -πλέον- «ερυθρόλευκη» ακραία θα ζήσει για πρώτη φορά την εμπειρία του ιταλικού πρωταθλήματος, αφού θα μετακομίσει στην Μπέργκαμο (του Κάρλο Παρίζι), τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση της πρώην ακραίας του Ολυμπιακού.

Η 28χρονη, η οποία ήταν από τις κορυφαίες του Θρύλου σε όλες τις διοργανώσεις, δήλωσε: «Το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν πάντα το πρωτάθλημα των ονείρων μου, αυτό που πάντα ήθελα να παίξω. Μαζί με το τούρκικο είναι ένα από τα καλύτερα, πιθανότατα το καλύτερο. Το Μπέργκαμο μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να απορρίψω. Εδώ βρήκα μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια υπέροχη πόλη, έναν σούπερ προπονητή και το κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα. Όλα όσα έψαχνα».

Πριν από την ερυθρόλευκη, η Μλεΐνκοβα φόρεσε τις φανέλες των Σιγκόρτα (Τουρκία), Βολερό (Γαλλία), Στουτγκάρδης (Γερμανία), Ζεσόφ (Πολωνία), συν κάποιων τσεχικών ομάδων.

Δείτε την ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης