Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον «πύρινό» σου κόσμο!

Εχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον «πύρινό» σου κόσμο!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 - 19:42

Από το πρώτο... δευτερόλεπτο της ένδοξης ιστορίας του, ο Ολυμπιακός έχει ως μεγαλύτερη δύναμή του τον κόσμο του. Εξάλλου, το λέει και ο ύμνος του Θρύλου: «Εχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο, που δεν λυγά ποτέ».

Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος είναι πάντα δίπλα στη μεγάλη του αγάπη, την καψούρα του, όχι μόνο με την παρουσία του σε όλα τα γήπεδα όλων των αθλημάτων, αλλά και με την οικονομική του στήριξη. Μην ξεχνάμε, ότι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι η βάση, ο «αιμοδότης» του Ερασιτέχνη. Με την σπουδαία και αδιάκοπη οικονομική στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, με την αγορά της Κάρτας Μέλους, όλα αυτά τα χρόνια, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει μετατραπεί στον κορυφαίο του κόσμου ή αλλιώς, σε «εργοστάσιο» τίτλων!

Πέρα από την τεράστια βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σταθερή διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, ο Ερασιτέχνης Θρύλος μεγαλουργεί, «σαρώνει» τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, χάρη στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος είναι, πλέον, ο πιο επιτυχημένος πολυαθλητικός της Ευρώπης, με 310 τρόπαια στα βασικά ομαδικά αθλήματα, σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών (309 η Μπαρτσελόνα).

Ο Ερασιτέχνης των Πειραιωτών, που πληρώνει «τρελά» ποσά στην εφορία, σε σχέση με κάτι... άλλους φοροφυγάδες, καταφέρνει και έχει όλα του τα τμήματα στην κορυφή της Ελλάδας και με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς και κατακτήσεις ευρωκούπων! Και όλη αυτή η γιγάντωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού οφείλεται, πάνω από όλα, στους ΓΑΥΡΟΥΣ και την οικονομική τους στήριξη.

Μάλιστα, ο κόσμος του Θρύλου είναι έτοιμος να στηρίξει και πάλι οικονομικά τον Ερασιτέχνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, όποιος -τυχερός- ΓΑΥΡΟΣ «κλείσει» εισιτήριο για τον ιστορικό τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα (29/5, «Opap Arena»), στηρίζει με 75€ τον «ερυθρόλευκο» Ερασιτέχνη!

«Για την ολοκλήρωση της αγοράς του εισιτηρίου, οι τυχεροί φίλαθλοι θα πρέπει να καταβάλουν οικονομική ενίσχυση 75€, ποσό που θα πάει εξ’ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη. Η στήριξη των φιλάθλων μας, μεταξύ άλλων, έχει καταστήσει τον σύλλογό μας ως τον κορυφαίο πολυαθλητικό στην Ευρώπη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την εφετινή ιστορική αγωνιστική σεζόν. Με την οικονομική ενίσχυση οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα και να μας χαρίζουν στιγμές δόξας και υπερηφάνειας ενόψει της επόμενης σεζόν, κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον «πύρινό» σου κόσμο!

Διαβάστε επίσης