Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σχεδιασμός δεν περιμένει αλλά...

Ο σχεδιασμός δεν περιμένει αλλά...
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 14:09

Τα πρώτα πλάνα τους για τις ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών καταστρώνουν οι αρμόδιοι αλλά οι εκλογές του Ερασιτέχνη τους «δένουν τα χέρια».

Υπομονή μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη έχουν ζητήσει οι παράγοντες του Ολυμπιακού από τους αθλητές των ομάδων βόλεϊ για να τους ενημερώσουν τι θα γίνει με τις οφειλές αλλά κυρίως, για τα σχέδια που υπάρχουν για το μέλλον των τμημάτων.

Η ομάδα των Ανδρών, μετά την κοπιαστική σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού είδε και τις τρεις κούπες να έρχονται στο Λιμάνι, έχει σκορπίσει. Οι «ερυθρόλευκοι» απολαμβάνουν λίγες ημέρες ξεκούρασης ενώ αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ο Ντίμα Φιλίποφ είναι με τους δικούς του στην Ουκρανία και αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη για την εθνική ομάδα και ο Ρολάντο Ντεσπέιν παραθερίζει στη Ραβένα της Ιταλίας απ’ όπου μετά θα αναχωρήσει για το Κατάρ ώστε να συμμετάσχει στα τελικά του πρωταθλήματος.

Ο Γιόχαν Εστράδα ετοιμάζεται να ενισχύσει την εθνική Κολομβίας ενώ ο Τζέισον Γιαμπλόνσκι αναχωρεί τις επόμενες ώρες για τις ΗΠΑ όπου θα λάβει μέρος στο καμπ του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Από αυτούς μόνο ο πρώτος, ο 20χρονος πασαδόρος, είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Η διοίκηση του ΤΑΑ διεμήνυσε στους παίκτες ότι οι όποιες πληρωμές θα γίνουν μετά τις εκλογές της 16ης Μαΐου, ενώ στο ενδιάμεσο καταστρώνονται πλάνα για τον τρόπο με τον οποίο θα περιοριστούν τα έξοδα ώστε να δημιουργηθεί και μία πρώτη εικόνα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Εξάλλου, όπως τόνισε κορυφαίο στέλεχος της ομάδας, ο σχεδιασμός δεν περιμένει αφού από βδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με αθλητές και προπονητικό τιμ.

ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τα ίδια ισχύουν και για την ομάδα Γυναικών, αν και εκεί όσο δεν παίρνουν απάντηση από τους Αραβες επενδυτές, δεν γνωρίζουν καν ποιος θα είναι ο στόχος για το προσεχές πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Νικολάκης κάνει τρεις φορές την εβδομάδα προπονήσεις με τις «ερυθρόλευκες» που βρίσκονται στην Αθήνα (μεταξύ των οποίων η Ελενα Κόλεβα και η Μάγια Ογκνιένοβιτς) αλλά το μέλλον παραμένει ομιχλώδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να κρατήσουν και τις δύο ξένες, μαζί με τον βασικό κορμό των Ελληνίδων, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να διερευνήσουν τις προθέσεις τους χωρίς να έχουν κάτι απτό στα χέρια τους για να τους παρουσιάσουν. Και οι ίδιες εξάλλου, δεν αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους περιμένοντας να δουν τις εξελίξεις στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Διαβάστε επίσης

Σουηδική σχολή τίτλων!

Σουηδική σχολή τίτλων!

Οι προπονητές των 6 τελευταίων τίτλων του Ολυμπιακού, Γ. Καλμαζίδης και Αντ. Κρίστιανσον μίλησαν στον «ΓΑΥΡΟ».

Οι αρχιτέκτονες...

Οι αρχιτέκτονες...

Οι προπονητές των έξι τελευταίων τίτλων της ομάδας βόλεϊ μίλησαν στον ΓΑΥΡΟ της Κυριακής.

Σκέψεις για «μετακόμιση»

Σκέψεις για «μετακόμιση»

Στο ΔΣ του Ερασιτέχνη στις 12/05 θα τεθεί το θέμα της έδρας της ομάδας βόλεϊ, μετά τη λήξη της σύμβασης για το κλειστό του Ρέντη.

Και οι τρεις ήταν υπέροχες!

Και οι τρεις ήταν υπέροχες!

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ κατέκτησε τα πάντα (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ) και η ομάδα μετά την επιτυχία της φωτογραφήθηκε με τα τρία τρόπαια...