Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αρχιτέκτονες...

Οι αρχιτέκτονες...
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011 - 01:37

Ο Αντερς Κρίστιανσον και ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησαν στον ΓΑΥΡΟ της Κυριακής για τους τίτλους τους με την ομάδα του Πειραιά, τη συνεργασία τους και το μέλλον των υπερπρωταθλητών του φιλέ.

Η ώθηση που αναζητούσε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για να επιστρέψει εκεί που της ταιριάζει, στην κορυφή, ήρθε από την σκανδιναβική χερσόνησο.

Ο Άντερς Κρίστιανσον, με το νταμπλ της περιόδου 2008-09 και ο Γιάννης Καλμαζίδης, με το περσινό πρωτάθλημα και το φετινό τρεμπλ, είναι οι προπονητές που έχουν συνδυάσει το όνομά τους με τη νέα ερυθρόλευκη δυναστεία στο φιλέ.

Ο δάσκαλος και ο μαθητής μίλησαν στον ΓΑΥΡΟ της Κυριακής για τη συνεργασία τους, η οποία δεν τελείωσε με την αποχώρηση του πρώτου στα μέσα της περασμένης σεζόν ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

«Ήμουν σίγουρος ότι ο Γιάννης θα ήταν ο καλύτερος προπονητής για τον Ολυμπιακό, και πέρσι και φέτος» τόνισε ο Κρίστιανσον, ενώ ο Καλμαζίδης δεν έκρυψε ότι το τρεμπλ ήταν έκπληξη ακόμα και για τον ίδιο. Για το μέλλον των «ερυθρόλευκων» εκτίμησε: «Χρειάζονται κάποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα στοιχεία για να γίνει μία καλή και σταθερή ομάδα».

Το παρασκήνιο της φωτογράφησης των Σουηδών του Θρύλου στο gavros.gr

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη... Δευτέρα για τον Θρύλο

Μεγάλη... Δευτέρα για τον Θρύλο

Τη Δευτέρα θα συναντηθεί ο Γιάννης Καλμαζίδης με τη διοίκηση για την παραμονή του αλλά και θα συζητηθεί στην ομοσπονδία το ευρωπαϊκό... μέλλον του Θρύλου

Συμφώνησαν να τα... ξαναπούν

Συμφώνησαν να τα... ξαναπούν

Ο Γιάννης Καλμαζίδης συναντήθηκε με τους διοικούντες την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, άκουσε τα σχέδια τους και ανανέωσε το ραντεβού του για την Τετάρτη

Σουηδική σχολή τίτλων!

Σουηδική σχολή τίτλων!

Οι προπονητές των 6 τελευταίων τίτλων του Ολυμπιακού, Γ. Καλμαζίδης και Αντ. Κρίστιανσον μίλησαν στον «ΓΑΥΡΟ».

Ο σχεδιασμός δεν περιμένει αλλά...

Ο σχεδιασμός δεν περιμένει αλλά...

Τα πρώτα πλάνα τους για τις ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών καταστρώνουν οι αρμόδιοι αλλά οι εκλογές του Ερασιτέχνη τους «δένουν τα χέρια».