Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίο στο Champions League

Αντίο στο Champions League
Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 - 04:07

Εκτός Champions League έθεσε εαυτόν ο Ολυμπιακός. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ Παντελής Ταρνατόρος τη Δευτέρα, στη συζήτηση στην ομοσπονδία βόλεϊ, ο Θρύλος δεν έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση ως πρωταθλητής και ζήτησε χρόνο μέχρι την Τετάρτη για να απαντήσει αν θα βγει γενικότερα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (CEV Cup ή Challenge Cup).

Η προθεσμία, εξάλλου, υποβολής συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία λήγει την Πέμπτη (12/05) και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα πριν καταλήξουν στην απόφασή τους. Πάντως, όπως τονίζουν οι παράγοντες της ομάδας, η πιθανότητα να μην συμμετάσχει σε κανέναν θεσμό ο Ολυμπιακός είναι υπαρκτή αλλά μικρή.

Την Τετάρτη θα απαντήσει και η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού αν θα πάρει μέρος στο CEV Cup.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης δήλωσε μετά τη συνάντηση:

«Συζητήσαμε με τους συλλόγους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που ταλανίζουν γενικότερα το ελληνικό βόλεϊ. Οι δαπάνες είναι μεγάλες, πέρσι δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και όλοι θέλουμε να αποφύγουμε την επανάληψη μιας τέτοιας κατάστασης που μελλοντικά θα μας στοιχίσει και θέσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη με τον Παναθηναϊκό στις γυναίκες και την απόσυρσή του λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ευτυχώς, πέρα από τον τιμωρημένο Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδων γυναικών αναμένεται να δηλώσουν κανονικά συμμετοχή.

Αντίθετα, στους άνδρες, μόνο ο Ηρακλής έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Ολυμπιακός θα εξετάσει το ενδεχόμενο για άλλο Κύπελλο χαμηλότερου επιπέδου. Για τις άλλες ανδρικές ελληνικές ομάδες αυτή τη στιγμή φαίνεται πολύ δύσκολο να δηλώσουν συμμετοχή».

Διαβάστε επίσης

Τα πήρε όλα ο Ολυμπιακός

Τα πήρε όλα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε όλους τους τίτλους, τη φετινή σεζόν, στο ελληνικό βόλεϊ και δεν σταμάτησε εκεί, αφού τέσσερις παίκτες του βρέθηκαν στην κορυφαία επτάδα του πρωταθλήματος.

Ερχεται για Τζούριτς ο Νόβι

Ερχεται για Τζούριτς ο Νόβι

Η Τρεντίνο ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Τζούριτς και θα στείλει την επόμενη Πέμπτη, 19 Μαΐου, ειδικό απεσταλμένο στο πρόσωπο του Λούκα Νόβι.

«Υπάρχει προφορική έγκριση»

«Υπάρχει προφορική έγκριση»

Στο θέμα της απόκτησης της ελληνικής αθλητικής ιθαγένειας από τον Ντίμα Φιλίποφ αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας

Συμφώνησαν να τα... ξαναπούν

Συμφώνησαν να τα... ξαναπούν

Ο Γιάννης Καλμαζίδης συναντήθηκε με τους διοικούντες την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, άκουσε τα σχέδια τους και ανανέωσε το ραντεβού του για την Τετάρτη