Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σιδερένιος!

Σιδερένιος!
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 20:16

Είναι ο πρώτος που πατάει στο κλειστό του Ρέντη και ο τελευταίος που φεύγει, επτά μέρες την εβδομάδα, δώδεκα μήνες τον χρόνο. Ο Σπύρος Μπλέτσας, ο ηρωικός φροντιστής της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών που για πολλούς από τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί δεύτερο πατέρα, θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο στο Ιατρικό Π. Φαλήρου.

Πρόκειται για χρόνια πάθηση, «σουβενίρ» των αμέτρητων ωρών και… τόνων με ρούχα και εξοπλισμό που έχει κουβαλήσει όλα αυτά τα χρόνια για να μην λείψει τίποτα από τα «παιδιά του».

Ο ίδιος έχει ευχαριστήσει πολλές φορές τους φυσικοθεραπευτές του Ολυμπιακού Νίκο και Γιώργο Παπαγεωργίου για την βοήθειά τους ώστε να μην χρειαστεί να λείψει από το πλευρό της ομάδας, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει το χειρουργείο.

Ολοι στον Ολυμπιακό εύχονται να πάνε όλα καλά για τον άνθρωπο που είναι η ψυχή και η καρδιά του τμήματος βόλεϊ. Το gavros.gr τού εύχεται, με τη σειρά του, ταχεία ανάρρωση και... σιδερένιος!

Διαβάστε επίσης

Οι ελπίδες στην τριμελή

Οι ελπίδες στην τριμελή

Η παράταση στις εκλογές του Ερασιτέχνη κρατά σε αγωνία τους «ερυθρόλευκους», που ελπίζουν να έχουν θετικά μαντάτα από την τριμελή επιτροπή.

Ερχεται για Τζούριτς ο Νόβι

Ερχεται για Τζούριτς ο Νόβι

Η Τρεντίνο ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Τζούριτς και θα στείλει την επόμενη Πέμπτη, 19 Μαΐου, ειδικό απεσταλμένο στο πρόσωπο του Λούκα Νόβι.