Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικά με την Εθνική

Φιλικά με την Εθνική
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 01:36

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν τις φετινές υποχρεώσεις τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, για ορισμένους από αυτούς, όμως, σειρά πήρε μετά από λίγες ημέρες η εθνική ομάδα.

Ο Ανδρέας Φράγκος και ο Ντίμα Φιλίποφ ακολουθούν το πρόγραμμα προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ παρών στο «Σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία είναι και ο Δημήτρης Τζούριτς. Ο 22χρονος διαγώνιος δεν κάνει προπονήσεις, αφού για τις επόμενες τουλάχιστον δέκα ημέρες θα κινείται με πατερίτσες και στη συνέχεια θα γίνει επανεκτίμηση του τραυματισμού του (οστικό οίδημα).

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος θα έχουν την ευκαιρία να εντείνουν την προετοιμασία με τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ενόψει του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Ήδη προγραμματίστηκαν τα πρώτα ματς, με την εθνική Κύπρου την επόμενη Παρασκευή (20/5) και Σάββατο (21/5) στις 19:00 στην Παιανία. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα είναι και οι πρώτες για τον Φιλίποφ, ο οποίος για πρώτη φορά κλήθηκε φέτος επίσημα στην εθνική ομάδα.

Στην προετοιμασία της Ελλάδας θα ενσωματωθεί σύντομα και ο «ερυθρόλευκος» Μενέλαος Κοκκινάκης, μόλις ολοκληρωθούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις, όπως και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ενώ ο Άκης Ασπιώτης θαβρεθεί στην Παιανία μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική Εφήβων .

* Από την ΕΡΤ θα προβληθούν οι εντός έδρας αγώνες των εθνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Λιγκ, των Ανδρών από τη ΝΕΤ (19:00) και των Γυναικών από το ΣΠΟΡ+ (16:30).

Διαβάστε επίσης

Ανοίγουν τα «χαρτιά» τους

Ανοίγουν τα «χαρτιά» τους

Στη συνέντευξη Τύπου της ΕΣΑΠ την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει τι θα ισχύσει στις ομάδες της Α1 βόλεϊ και στο πρωτάθλημα

Οι ελπίδες στην τριμελή

Οι ελπίδες στην τριμελή

Η παράταση στις εκλογές του Ερασιτέχνη κρατά σε αγωνία τους «ερυθρόλευκους», που ελπίζουν να έχουν θετικά μαντάτα από την τριμελή επιτροπή.