Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα από την Ουγγαρία

Ήττα από την Ουγγαρία
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011 - 00:01

Φιλική ήττα στο «ξεμούδιασμα» με την Ουγγαρία γνώρισε η εθνική ομάδα των Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 3-0 (25-20, 25-14, 25-13) από την «οικοδέσποινα» στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς προετοιμασίας στην πόλη Σομπατέλι.

Ένα μήνα και τρεις ημέρες μετά την τελευταία αγωνιστική τους υποχρέωση με τον Ολυμπιακό, στον νικηφόρο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Σάμο, οι «ερυθρόλευκες» Εύη Κυριακίδου και Εύα Χαντάβα ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα του αγώνα της Πέμπτης.

Ο Τάκης Φλώρος παρέταξε επτάδα με τις Κουτουξίδου, Γκούζου, Τσίμα, Χαντάβα, Κυριακίδου, Τζανακάκη και λίμπερο τη Μυλωνά, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε και αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος κυρίως από την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Όταν η μπάλα ήταν στο αντίπαλο τερέν, δεν καταφέραμε να λειτουργήσουμε σωστά ούτε στο μπλοκ, ούτε στην υποδοχή. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Το δεύτερο παιχνίδι με την Ουγγαρία θα διεξαχθεί την Παρασκευή (16:00 ώρα Ελλάδας), την επομένη η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει προπονήσεις στην Παιανία μέχρι και τα πρώτα ματς του Ευρωπαϊκού Λιγκ με αντίπαλο της Σερβία.

Διαβάστε επίσης

Μόνο με Ντίμα

Μόνο με Ντίμα

Ο Ανδρέας Φράγκος δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο φιλικό της εθνικής με την Κύπρο για να προφυλαχθεί, αφήνοντας μόνο «ερυθρόλευκο» τον Ντίμα Φιλίποφ.

Ταξίδια σε Σύρο και Βραχάτι

Ταξίδια σε Σύρο και Βραχάτι

Οριστικοποιήθηκε η εγγραφή στην ΕΣΑΠ του Φοίνικα και του Παμβοχαϊκού, οι οποίοι θα αποτελέσουν αντιπάλους του Θρύλου την επόμενη σεζόν.

Έλληνας ο Φιλίποφ

Έλληνας ο Φιλίποφ

Κανονικά παίζει στην Ευρώπη με την εθνική και τον Ολυμπιακό ο Ντίμα Φιλίποφ, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία βόλεϊ.