Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο Φιλίποφ στη Εθνική

Ντεμπούτο Φιλίποφ στη Εθνική
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 - 03:13

Γνωστή φυσιογνωμία, που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο (και το νούμερο 5) ήταν την Παρασκευή ο Ντίμα Φιλίποφ στο «Σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία. Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα της Ελλάδας, ως βασικός μάλιστα, στο φιλικό με την Κύπρο, το οποίο η «γαλανόλευκη» νίκησε με 3-0 σετ (25-19, 25-15, 25-23), ενώ στο τέταρτο, μετά την επίσημη λήξη της αναμέτρησης, η Ελλάδα επικράτησε με 25-16.

Το Σάββατο οι δύο ομάδες παίζουν νέο φιλικό, στις 18:00.

EΛΛΑΔΑ (Λεώνης): Φιλίποφ, Ρουμελιώτης 18, Φράγκος 13, Μαντέκας 8, Πετρέας 7, Πελεκούδας 4, Στεφάνου(λ) / Παπαδημητρίου(λ), Σαρικείσογλου, Χατζηλιάδης 1, Κουρνέτας 1.
ΚΥΠΡΟΣ (Δεληκώστας): Οικονομίδης, Κνέζεβιτς 13, Γεωργίου 11, Χατζηφιλίπου 4, Αλεξίου 6, Δημητρίου 5, Παπαχριστοδούλου (λ) / Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος 1 , Τσαγκαρίδης.

Διαβάστε επίσης

Μόνο με Ντίμα

Μόνο με Ντίμα

Ο Ανδρέας Φράγκος δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο φιλικό της εθνικής με την Κύπρο για να προφυλαχθεί, αφήνοντας μόνο «ερυθρόλευκο» τον Ντίμα Φιλίποφ.

Ήττα από την Ουγγαρία

Ήττα από την Ουγγαρία

Η εθνική Γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» Κυριακίδου και Χαντάβα στην επτάδα, ηττήθηκε 3-0 στο φιλικό με την Ουγγαρία.

Ταξίδια σε Σύρο και Βραχάτι

Ταξίδια σε Σύρο και Βραχάτι

Οριστικοποιήθηκε η εγγραφή στην ΕΣΑΠ του Φοίνικα και του Παμβοχαϊκού, οι οποίοι θα αποτελέσουν αντιπάλους του Θρύλου την επόμενη σεζόν.