Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα φώτα στον Ντίμα

Τα φώτα στον Ντίμα
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 19:01

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ντίμα Φιλίποφ περίμενε καιρό να αγωνιστεί σε επίσημη διοργάνωση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Το έκανε και μάλιστα ως βασικός στη νίκη με 3-1 επί της Αυστρίας για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Όπως επισήμανε: «Περίμενα 5 χρόνια αυτή τη στιγμή. Επρεπε να περάσει ένα διάστημα, επειδή είχα παίξει παλαιότερα με την Εθνική Ουκρανίας. Χάρηκα το παιχνίδι και ήταν πολύ καλό που η πρώτη μου συμμετοχή συνοδεύτηκε με νίκη. Δουλεύουμε σωστά, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Υπάρχουν περιθώρια».

Με την απόδοσή του δικαιολογημένα δέχτηκε τα εύσημα από τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νίκο Ρουμελιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στο νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας.

«Η νίκη ήταν ό,τι καλύτερο γι’ αυτή την εθνική ομάδα, που έχει σκοπό κυρίως να γεμίσει εμπειρίες.Υπάρχουν νέα πρόσωπα, τόσο σε ηλικία, όσο και σαν άτομα, στην Εθνική. Η ουσία είναι λοιπόν να τους βάλουμε στο πνεύμα και όπως φαίνεται τα καταφέρνουμε. Ως παλιότερος, τους συμβουλεύω να χαίρονται κάθε στιγμή που βρίσκονται με την Εθνική ομάδα και να έχουν ενθουσιασμό.

Στο πρώτο ματς κάθε διοργάνωσης ποτέ δεν ξέρεις πως θα ανταποκριθεί το σύνολο. Η Αυστρία μάς ήταν άγνωστη. Κερδίσαμε γιατί ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, δυνατοί και πιο έμπειροι. Πιστεύω ότι Φιλίποφ, Σαρικεϊσογλου, Μαντέκας, Φράγκος έχουν μέλλον και θα είναι για πολλά χρόνια στην Εθνική. Τουλάχιστον εγώ τους το εύχομαι».

Διαβάστε επίσης

«Δεν είναι κάτι σοβαρό»

«Δεν είναι κάτι σοβαρό»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ανδρέας Φράγκος εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά στον τραυματισμό του.

Ήττα από τη Σερβία

Ήττα από τη Σερβία

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 3-0 από τη Σερβία στο Κλάντοβο με πρώτη σκόρερ την κεντρική του Ολυμπιακού Εύη Κυριακίδου.

Νίκησε αλλά «έχασε» τον Φράγκο

Νίκησε αλλά «έχασε» τον Φράγκο

Η Εθνική νίκησε με 3-1 την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ για το Ευρωπαϊκό Λιγκ, αλλά είχε «απώλεια» τον Ανδρέα Φράγκο, που αποχώρησε τραυματίας.

«Ερυθρόλευκες» στη Σερβία

«Ερυθρόλευκες» στη Σερβία

Με τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, Εύα Χαντάβα και Εύη Κυριακίδου στην αποστολή, η εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Σερβία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.