Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ήττα για τα κορίτσια

Νέα ήττα για τα κορίτσια
Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - 00:24

Τη δεύτερη ήττα της με 3-0 (25-14, 25-21, 25-22) σε ισάριθμα ματς με τη Σερβία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Α’ ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ γνώρισε το Σάββατο στο Κλάντοβο η Εθνική Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν εμφανώς βελτιωμένο σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον αγώνα της Παρασκευής, κόντραρε στα ίσα τις πρωταθλήτριες του θεσμού και αν υπήρχε λίγη περισσότερη συγκέντρωση, ειδικά στο δεύτερο και στο τρίτο σετ, θα μπορούσε να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο.

Η ακραία του Ολυμπιακού Εύα Χαντάβα ήταν η πρώτη σκόρερ με εννέα πόντους, ενώ η συμπαίκτριά της στις «ερυθρόλευκες» Εύη Κυριακίδου πέτυχε έξι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος δήλωσε:
«Όπως περίμενα, παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι και σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στην τακτική μας και δουλέψαμε καλύτερα σε σερβίς –μπλοκ –άμυνα.

Στο πρώτο σετ δοκίμασα κάποια διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα, κυρίως για να κόψουμε το ρυθμό της Σερβίας , που μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο παιχνίδι και εμείς κάπως μουδιασμένα.

Τα επόμενα παιχνίδια είναι πάλι εκτός έδρας για εμάς, με τη Γαλλία, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε μέσα στην προσεχή εβδομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι, έχοντας ίσως τη βοήθεια και κάποιων άλλων διεθνών».


Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής.

ΣΕΡΒΙΑ (Ζ.Τέρζιτς): Ζίβκοβιτς 4, Μαλαγκούρσκι 19, Μαλέσεβιτς 7, Μόλναρ 4, Νίνκοβιτς 8, Κρισμάνοβιτς 11, λίμπερο η Πόποβιτς (50%), Λαζάρεβιτς 6

ΕΛΛΑΔΑ (Τ. Φλώρος): Κουτουξίδου 4 , Τζανακάκη, Κυριακίδου 6, Χαντάβα 9, Κιόση 8, Μερτέκη 5, λίμπερο η Μυλωνά (42%), Γκούζου, Γκιουζέλη, Παπαφωτίου, Κελεσίδου

Διαβάστε επίσης

«Simply the best»

«Simply the best»

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Έλενα Κόλεβα μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.

«Καμπάνα» για Ντεσπέιν

«Καμπάνα» για Ντεσπέιν

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν ακόμα ψάχνει ομάδα, αλλά η FIVB ετοιμάζεται να τον στείλει στα... πιτ, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» της Δευτέρας.

Μετέωρος ο Καλμαζίδης

Μετέωρος ο Καλμαζίδης

Άκαρπη ήταν και η νέα συνάντηση του προέδρου του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ Παντελή Ταρνατόρου με τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Ήττα από τη Σερβία

Ήττα από τη Σερβία

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 3-0 από τη Σερβία στο Κλάντοβο με πρώτη σκόρερ την κεντρική του Ολυμπιακού Εύη Κυριακίδου.