Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξω ο Φράγκος, μέσα ο Κοκκινάκης

Έξω ο Φράγκος, μέσα ο Κοκκινάκης
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 - 00:46

Ο Ανδρέας Φράγκος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής ομάδας, που θα αναχωρήσει για την Ολλανδία την Παρασκευή προκειμένου να αντιμετωπίσει τους «οράνιε» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Ο 21χρονος ακραίος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον καμπτήρα του μεγάλου δακτύλου του αριστερού ποδιού. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας με την ελπίδα να είναι έτοιμος όταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τους πρώτους αγώνες του επί ελληνικού εδάφους με την Ισπανία (11-12/06).

Ευχάριστα, αντίθετα, ήταν τα νέα για τον Μενέλαο Κοκκινάκη, ο οποίος για τους αγώνες με την Ολλανδία αναμένεται να βρίσκεται για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση στην 12άδα της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Την επόμενη εβδομάδα ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος περιμένουν να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στις 2 Μαΐου κι έκτοτε ξεκουράζει το ταλαιπωρημένο πόδι του.

Διαβάστε επίσης

«Καμπάνα» για Ντεσπέιν

«Καμπάνα» για Ντεσπέιν

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν ακόμα ψάχνει ομάδα, αλλά η FIVB ετοιμάζεται να τον στείλει στα... πιτ, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» της Δευτέρας.

«Simply the best»

«Simply the best»

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Έλενα Κόλεβα μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.