Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουσίκοφ ο αντι-Τζούριτς

Ουσίκοφ ο αντι-Τζούριτς
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011 - 14:30

Και το όνομα αυτού... Νικολάι Ουσίκοφ. Μετά τη συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Δημήτρη Τζούριτς, ο γενικός διευθυντής της Τρεντίνο Τζουζέπε Κόρμιο είχε δηλώσει ότι γίνονται συζητήσεις με παίκτες από το ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης οι οποίοι να είναι πρόθυμοι να έρθουν να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τελικά, ο εκλεκτός βρέθηκε και πρόκειται για τον Βούλγαρο διαγώνιο Νικολάι Ουσίκοφ. Ο 25χρονος ανήκει στην κάτοχο του καμπιονάτο εδώ και δύο χρόνια αλλά δεν «χώρεσε» ποτέ στον πάγκο της, με συνέπεια να παραχωρηθεί αρχικά στην Καβριάγκο και στη συνέχεια στην Πάντοβα, ομάδες της Α2 Ιταλίας.

Ο Ουσίκοφ δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ράντο Στόιτσεφ ούτε για την προσεχή περίοδο και φέρεται να βλέπει με καλό μάτι την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Εχει ύψος 2,07μ., με έφεση στο σκοράρισμα ενώ θεωρείται δυνατός και στο μπλοκ.

Από τον Ολυμπιακό είχαν ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι οι 100.000 ευρώ που πρότεινε η Τρεντίνο δεν επαρκούσαν για έναν παίκτη του επιπέδου του Τζούριτς αλλά πλέον το ξανασκέφτονται, αφού με μία κίνηση και βάζουν χρήματα στο ταμέίο και καλύπτουν το κενό που θα αφήσει ο 22χρονος «ερυθρόλευκος».

Παρακολουθήστε τον υποψήφιο «ερυθρόλευκο» στο φιλικό της Πάντοβα με την Σίσλεϊ Τρεβίζο (Νο 13, στην ομάδα όπου το λίμπερο φορά κίτρινη φανέλα):

Διαβάστε επίσης

«Πρεμιέρα» Κοκκινάκη

«Πρεμιέρα» Κοκκινάκη

Ο «ερυθρόλευκος» Μενέλαος Κοκκινάκης έκανε ντεμπούτο με την Εθνική βόλεϊ Ανδρών κόντρα στην Ολλανδία.

Αναβολή πήρε ο Ολυμπιακός

Αναβολή πήρε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε αναβολή για την Παρασκευή 10/06, όσον αφορά στην υπόθεση των οφειλών σε Χριστοφιδέλη και Τσέργα.