Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γαλλική κατασκοπία» για την Εύα

«Γαλλική κατασκοπία» για την Εύα
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011 - 02:57

Το ενδιαφέρον των Καννών για την Εύα Χαντάβα ήταν γνωστό και η παρουσία ανθρώπων του συλλόγου στο παιχνίδι της Παρασκευής ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα αναμενόμενη.

Όντως, την αναμέτρηση στην πόλη Μιλούζ παρακολούθησε ο προπονητής των νταμπλούχων Γαλλίας, Γιαν Φανγκ, ωστόσο δεν έφερε γούρι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που γνώρισε την τρίτη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Η Ελλάδα έχασε με 3-0 (25-15, 25-10, 25-22) ενώ η δυναμικότητα των αντιπάλων δεν επέτρεψε και στην ακραία του Ολυμπιακού να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Περιορίστηκε σε 3 πόντους (2/16 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 53% υποδοχή) ενώ καλύτερη συγκομιδή είχε η «ερυθρόλευκη» κεντρική Εύη Κυριακίδου με 8 (7/11 επ., 1 μπλοκ). Οι δύο ομάδες αναμετρώνται ξανά το Σάββατο (21:00).

Η Εύα Χαντάβα δήλωσε: «Ξεκινήσαμε μουδιασμένα και ουσιαστικά μπήκαμε στο παιχνίδι στο τρίτο σετ. Τότε ήταν πια αργά. Τώρα ξεκούραση και κοιτάμε να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, αφού κρατήσουμε τα καλά στοιχεία κυρίως του τρίτου σετ».

Η Εύη Κυριακίδου πρόσθεσε: «Μπορούμε να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα. Δεν είναι ομάδα που δεν αντιμετωπίζεται η Γαλλία. Δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο ο αντίπαλος. Εμείς είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Διαβάστε επίσης

«Πρεμιέρα» Κοκκινάκη

«Πρεμιέρα» Κοκκινάκη

Ο «ερυθρόλευκος» Μενέλαος Κοκκινάκης έκανε ντεμπούτο με την Εθνική βόλεϊ Ανδρών κόντρα στην Ολλανδία.