Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλή ελληνοϊβηρική «μάχη»

Διπλή ελληνοϊβηρική «μάχη»
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 - 03:33

Για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους αγωνίζονται το Σάββατο οι εθνικές ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, στον Πύργο. Αμφότερες αντιμετωπίζουν τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ισπανίας για την 3η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Οι Άνδρες έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας δύο εκτός έδρας νίκες επί της Αυστρίας, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλύτερο από έναν βαθμό στις αναμετρήσεις στην Ολλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τους «ερυθρόλευκους» Ντίμα Φιλίποφ και Μενέλαο Κοκκινάκη στη 12άδα, θέλει το απόλυτο στα ματς με τους Ίβηρες, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι (19:00, ΝΕΤ).

Το πρώτο... οτιδήποτε ζητάνε νωρίτερα την ίδια μέρα οι Γυναίκες (16:30, ΣΠΟΡ+). Η «γαλανόλευκη» δεν έχει καταφέρει τις δύο πρώτες αγωνιστικές, σε Σερβία και Γαλλία, να πάρει ούτε σετ και ευελπιστεί ότι η τύχη της θα αλλάξει στα πάτρια εδάφη.

Από πλευράς Ολυμπιακού, στην Ηλεία ταξίδεψαν η ακραία Εύα Χαντάβα και οι κεντρικές Εύη Κυριακίδου και Άννα Καββαθά. Οι ελληνοϊβηρικές... μάχες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, τις ίδιες ώρες.

Διαβάστε επίσης

«Προπονήσεις με τρία παιδιά...»

«Προπονήσεις με τρία παιδιά...»

Μετά από τρεις μήνες απραξίας, οι Παίδες του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν στον Δ' όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος (16-18/06).

Ένα στα δύο

Ένα στα δύο

Η Εθνική Γυναικών πήρε την πρώτη νίκη της στον Ευρωπαϊκό Λιγκ, με 3-2 επί της Ισπανίας στον Πύργο, ενώ οι Άνδρες ηττήθηκαν από τους Ίβηρες με 3-1.

Πληρώνει και γλιτώνει

Πληρώνει και γλιτώνει

Ο Ολυμπιακός πήρε νέα αναβολή για τις υποθέσεις του Χριστοφιδέλη και του Τσέργα με την προοπτική να τους ξεπληρώσει την προσεχή εβδομάδα.