Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επένδυση στο μέλλον

Επένδυση στο μέλλον
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 - 04:00

Ο 18χρονος Μενέλαος Κοκκινάκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε κομμάτι της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού που σάρωσε τους τίτλους. Τρία χρόνια μικρότερή του, η αδελφή του Ειρήνη ελπίζει να πανηγυρίσει ανάλογες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η αγάπη τους για το βόλεϊ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αγάπη τους για την ομάδα του Πειραιά, την οποία και οι δύο υπηρετούν από… μωρά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής και τη συντάκτρια Ολίβια Νικολούδη μίλησαν για τους στόχους και τα όνειρά τους

«Αυτό που θέλω τώρα είναι να καθιερωθώ ως βασικός στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Μενέλαος, ο οποίος ζει για τη στιγμή που θα κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο με το Θρύλο.

«Φυσικά και θέλω να παίξω στην ομάδα Γυναικών» ξεκαθάρισε η Ειρήνη, η οποία δεν αποκλείεται να δει σύντομα την ευχή της να γίνεται πραγματικότητα.

Το παρασκήνιο της φωτογράφησής τους στο gavros.gr

Διαβάστε επίσης

«Αποδείξαμε ότι είμαστε εδώ»

«Αποδείξαμε ότι είμαστε εδώ»

Ο Ντίμα Φιλίποφ παραχώρησε συνέντευξη στην ομοσπονδία βόλεϊ (ΕΟΠΕ), στην οποία αναφέρεται στους στόχους του με τον Ολυμπιακό αλλά και την εθνική ομάδα.

Οικογενειακή υπόθεση

Οικογενειακή υπόθεση

Απόδειξη ότι γίνεται καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής αποτελούν ο Μενέλαος και η Ειρήνη Κοκκινάκη, που μίλησαν στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.

Ήττα από την Ισπανία

Ήττα από την Ισπανία

Η Χαντάβα ήταν η πρώτη σκόρερ αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη την Εθνική που ηττήθηκε με 3-0 από την Ισπανία.