Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένει, αλλά ψάχνει

Περιμένει, αλλά ψάχνει
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011 - 02:37

Το γεγονός ότι η υπόθεση παραμονής του Γιάννη Καλμαζίδη δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα ήθελαν και οι δύο πλευρές ωθεί τον Ολυμπιακό να αρχίσει να ψάχνει από Δευτέρα τον ενδεχόμενο αντικαταστάτη του.

Οι παράγοντες του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ ελπίζουν ότι έστω και την ύστατη ώρα ο 43χρονος κόουτς θα δεχτεί την πρότασή τους, όμως πλέον υποστηρίζουν ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και επιβάλλεται να έχουν έτοιμη λύση αν γίνει πραγματικότητα το χειρότερο σενάριο.

Ο Ελληνοσουηδός τεχνικός, από την πλευρά του διατηρεί την αισιοδοξία του ότι η στάση των «ερυθρολεύκων», να συνδέουν την αποπληρωμή των περσινών οφειλών με την ανανέωση της συνεργασίας τους, ίσως αλλάξει, όμως πλέον το «διαζύγιο» μοιάζει να βρίσκεται προ των πυλών, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης

Υπομονή για Ντεσπέιν

Υπομονή για Ντεσπέιν

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν πρέπει να αποδείξει του λόγου του το ασφαλές, από τη στιγμή που ο Γιάννης Καλμαζίδης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων χωρίς να παραχωρήσει ούτε σετ.

Οικογενειακή υπόθεση

Οικογενειακή υπόθεση

Απόδειξη ότι γίνεται καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής αποτελούν ο Μενέλαος και η Ειρήνη Κοκκινάκη, που μίλησαν στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.