Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011 - 00:03

Απόλυτο φαβορί τον Ολυμπιακό έχρισε ο προπονητής της Χαποέλ Κφαρ Σαμπά, Σαγκί Μπαράμ. Ο Ισραηλινός τεχνικός, με δηλώσεις του στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής αναγνώρισε ότι το έργο της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup Ανδρών.

«Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς Χτίζουμε μία νεανική ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες συνεχίζουν από πέρσι. Εχουμε δύο αθλητές που αγωνίζονται στην εθνική ομάδα, τον πασαδόρο Αντι Γκόρεν και τον διαγώνιο Γκάι Μπεν Γκαλ».

Ο Μπαράμ δεν διασταυρώνεται για πρώτη φορά με τους «ερυθρόλευκους», αφού θυμήθηκε ότι:

«Έχω παίξει εναντίον τους, το 1997 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είχε πολύ δυνατή ομάδα τότε, όπως είμαι σίγουρος ότι έχει και τώρα. Ειλικρινά, δεν έχουμε καμία τύχη».

Ο Ισραηλινός κόουτς υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαίκτης στην Εθνική του Γιούβαλ Κατζ, ο οποίος έχει περάσει από αρκετές ελληνικές ομάδες. Όπως αποκάλυψε:

«Μίλησα με τον Γιούβαλ για να μου δώσει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Έμαθα όμως ότι έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, νικώντας στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό και στον τελικό τον Ηρακλή, με κορυφαίο παίκτη τον Κουβανό Ρολάντο Ντεσπέιν».

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τους Ισραηλινούς στις 13-15/12 (η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμα) και η ρεβάνς θα δοθεί στο Ισραήλ μία εβδομάδα αργότερα (20-22/12).

Η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Ισκου βόλεϊ Τάμπερε (Φινλανδία) - Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο) από το CEV Cup.

Στους αγώνες τόσο του Challenge Cup όσο και του CEV Cup μετρούν οι νίκες ανεξαρτήτως σκορ, και σε περίπτωση ισοπαλίας, παίζεται «χρυσό σετ»

Διαβάστε επίσης

Εθιμοτυπική συνάντηση

Εθιμοτυπική συνάντηση

Συνάντηση είχαν την Τρίτη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών Γιάννης Νικολάκης.